Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Televisie & film Verlopen winacties

Wil de Krokodil | Nieuwe film

Wil de Krokodil | Nieuwe film 3 december 202216 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Wil de Krokodil

Vanaf 7 december draait er een nieuwe toffe film in de bioscoop: Wil de Krokodil. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Bernard Waber. Vandaag vertellen we je alles alvast over deze film!

Wil de Krokodil

In de film Wil de Krokodil komt het populaire personage uit het boek tot leven en wordt hij wereldwijd geïntroduceerd aan een nieuw publiek. Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle ontdekt. Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Lyle bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps (Brett Gelman) moet het gezin samenwerken met Lyle’s charismatische eigenaar Hector P. Valenti (Javier Bardem). Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

De volledige Nederlandse stemmencast van Wil de Krokodil bestaat uit Soy Kroon (Wil de Krokodil), Frans Limburg (Hector P. Valenti), Silver Metz (Josh Primm), Cystine Carreon (mevrouw Primm), Jelle Amersfoort (meneer Primm), Matteo van der Grijn (meneer Grumps), Carolina Dijkhuizen (Carol), Jayda Monteiro da Silva (Trudy) en Floris Göbel (TV presentator).

Wij kunnen niet wachten!!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

16 comments

  1. Super leuk blog om te lezen! Ik doe dan ook graag mee voor mijn dochtertje Liv! Ze zal dit geweldig vinden! Een super leuk cadeau in deze feest maand!

  2. OMG hoe leuk is dit zeg ? hier waag ik dolgraag een kansje voor mee want mijn dochters zouden dit echt GE-WEL-DIG vinden ! We zitten in een grote stressvolle verbouwing dus even lekker eruit en genieten verdienen mijn meisjes wel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.