Baby en Peuter

Wat is het allerleukste kraamcadeau?

Wat is het allerleukste kraamcadeau? 16 september 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

kraamcadeau

Het ideale kraamcadeau vinden. Dat vind ik best lastig! Onlangs moest ik weer op zoek naar een leuk cadeautje en sja… Je eindigt toch al snel bij kleertjes in pakweg maat 50/56. Maar er is zoveel leuks en origineels verkrijgbaar. Je moet het alleen even weten te vinden. Vandaag helpen we je een stukje op weg en geven leuke tips in samenwerking met Kraam-Cadeau.nl!

Houten speelgoed

Houten speelgoed is een ideaal cadeau. Het is duurzaam, het gaat lang mee en het is goed voor de creativiteit en ontwikkeling van kinderen. Het allerleukste is natuurlijk om dit speelgoed te laten personaliseren. Zo zijn er autogarages, regenbogen en treinen verkrijgbaar bij Kraam-Cadeau in verschillende versies waar je de naam van de kleine meid of jongen op kunt laten zetten. Dit is één van mijn favorieten, omdat het bijvoorbeeld ook erg leuk staat op de kinderkamer van de kleine.

Kleding

Ga je toch liever voor kleertjes? Tip: koop kleding in een iets grotere maat. Iedereen geeft al maat 50/56. Daarom koop ik liever bijvoorbeeld maat 68 of zelfs nog een maatje groter. Bedenk dan uiteraard wel in welk seizoen het kindje die kleding ongeveer moet gaan dragen. Toen ik zelf kinderen kreeg, heb ik enorm veel kleding in de kleinste maatjes gekregen. Zoveel zelfs, dat ze niet alles aan konden. En dat is eigenlijk zonde. Daarom koop ik zelf altijd iets dat net wat groter is, dan komt het later zeker van pas! Overigens is een gepersonaliseerd rompertje natuurlijk ook altijd een goede tip! Leuk ook om te bewaren voor later! Overigens zijn er bij Kraam-Cadeau ook hele lieve badjasjes te koop mét naam. Te cute!

Rugzak met naam

Een rugzak voor een kind is niet alleen een ontzettend origineel cadeau, maar ook nog eens ontzettend praktisch! Je kunt ook deze kinderrugzakjes laten personaliseren met de naam van de pasgeborene. Superhandig natuurlijk, voor als het kindje bijvoorbeeld naar de crèche gaat; dan is gelijk duidelijk welke rugzak bij wie hoort.

Herinneringskisten

Mijn persoonlijke favoriet: herinneringskisten. Dit zijn kisten die je uiteraard ook kunt personaliseren met de naam erop. Je moet het zien als een box vol herinneringen. Wij hebben er ook eentje voor allebei onze kids. Doe er bijvoorbeeld het geboortekaartje in, eventueel het eerste plukje haar, eerste tandje of uiteraard tekeningen die later gemaakt zullen worden. Wij bewaren er ook de geboortepakjes van onze kinderen in. Een ideale plek om al deze bijzondere spulletjes in te bewaren en niet te verliezen!

Dit zijn mijn favoriete kraamcadeaus! Er zijn natuurlijk nog allerlei andere toffe dingen die je kunt geven, zoals een gepersonaliseerde knuffel of een stoeltje met de naam van de kleine erop!

Wat geven jullie het liefste als kraamcadeau?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.