Dagje uit

Verkiezing locatie Hasbro Spelen gestart!

Verkiezing locatie Hasbro Spelen gestart! 17 juni 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Hasbro Spelen

Onlangs vertelden we jullie al over de Hasbro Spelen! Dat is een evenement van het speelgoedmerk Hasbro om het 100-jarig bestaan te vieren. Het evenement is de ideale gelegenheid voor iedereen om samen te komen en plezier te maken met de merken van Hasbro, ongeacht leeftijd of woonplaats. Of je nu fan bent van Peppa Pig, Monopoly, Nerf, Transformers, Play-Doh of My Little Pony; de Hasbro Spelen beloven voor ieder wat wils.

Locatie

Het is alleen nog onduidelijk waar de spelen gehouden worden! Dat bepaal jij namelijk! Er zijn vijf steden in de race: Arnhem, Nieuwegein, Dordrecht, Almere en Laren. Hasbro vraagt iedereen na te denken over welke stad zij het meest inclusief en gastvrij vinden en te stemmen op hun favoriet. Via de website kan worden gestemd.  De verkiezing is afgelopen donderdag van start gegaan en op 7 augustus wordt bekend gemaakt welke gemeente heeft gewonnen. De Hasbro Spelen zelf vinden in augustus plaats.

Hasbro Spelen

Door te stemmen kun je niet alleen de Hasbro Spelen naar jouw favoriete stad halen, maar maak je ook nog eens kans op 1 van de 5 Hasbro-pakketten met speelgoed en spellen van Play-Doh, Monopoly, Peppa Pig, My Little Pony en Transformers.

Wij zijn erg benieuwd naar de dag in september. Er komt van alles. Denk aan een mega Monopoly, een levensgrote Jenga, schmink van Transformers en My Little Pony en de camper van Peppa Pig waarin je kan gaan zitten. Wij hebben er al zin in! Gaan jullie stemmen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.