Reviews Televisie & film Verlopen winacties

Trolls 2: Wereldtour op DVD

Trolls 2: Wereldtour op DVD 13 maart 20218 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Wij zijn thuis helemaal fan van de films en Netflix-serie over Trolls. Afgelopen zomer, toen de coronamaatregelen iets soepeler waren, hebben we Trolls 2: Wereldtour ook in de bioscoop gezien. Deze film is onlangs op dvd verschenen.

Trolls 2: Wereldtour

Koningin Poppy (Anna Kendrick), Branch (Justin Timberlake) zijn weer van de partij voor een muzikaal avontuur dat nog grootster en luider is dan ooit tevoren! Uiteraard zijn alle andere favoriete trolls ook weer erbij! In Trolls 2: Wereldtour ontdekken Poppy en Branch dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is. Funk, Country, Techno, Classical, Pop, en Rock waren vroeger één volmaakt harmonieus geheel. Als koningin Barb, de slechterik in deze film, om de hoek komt kijken, blijkt dat zij alle muziek wil vernietigen, behalve haar eigen rock. Dat laten Poppy en Branch natuurlijk niet zomaar gebeuren. Samen gaan ze op een spannend avontuur om de koninkrijken van de Trollen te verenigen, voor de liedjes in hun harten voor eeuwig verstommen!

Wat vinden wij van de film?

Trolls 2: Wereldtour is een heerlijke film. Wij waren al fan van deel 1, maar deel 2 is ook echt een feestje. De liedjes zijn leuk, de karakters zijn fantastisch en het is allemaal een kleurrijk, vrolijk geheel. Onze kinderen leven helemaal mee met Poppy en haar vrienden. Overigens is ons zoontje (6) helemaal fan van Barb. Hij vindt haar supercool en maakt de hele dag het rock-gebaar met zijn hand sinds we de film hebben gezien. Stiekem vonden mijn man en ik de film ook erg leuk. Voor mij is het ook jeugdsentiment, ik speelde vroeger altijd met trollen en had een hele verzameling. Hoe leuk is het dat de trollen weer helemaal opnieuw tot leven komen nu voor de volgende generatie!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

8 comments

  1. Hier maak ik mijn kleinkinderen enorm blij mee.
    Na de coronacrisis samen deze dvd bekijken, ja dat wil ik graag.
    Ik heb geen facebook enz. (privéredenen) , volg wel bloglovin.
    Heel graag doe ik mee.

  2. Ik doe graag mee. Deze willen we nog heel graag zien! Dat wordt swingen en meezingen. Gezellig! Iets lekkers erbij, wat wil je nog meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.