Games en Elektronica Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Super Mario Mushroom Kingdom Castle | Review

Super Mario Mushroom Kingdom Castle | Review 9 juni 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Super Mario Mushroom Kingdom Castle

Onze kinderen zijn helemaal weg van Super Mario. Ze vinden de games leuk en wilden er ook graag speelgoed van. Maar een mooie speelset is nog niet zo simpel te vinden. Onlangs waren we in Italië en daar vonden we het Super Mario Mushroom Kingdom Castle. Vandaag lees je onze review!

Super Mario Mushroom Kingdom Castle

Het Super Mario Mushroom Kingdom Castle is geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder. Het is een speelset van een kasteel met een platte achterkant. Daarbij krijg je een bekend Super Mario vraagtekenblog een ander blok en de bekende vlag. Ook krijg je er een speelfiguur van Bowser bij. En een poster met enkele dingen om het hele geheel mee aan een muur te bevestigen. Ja, het is namelijk de bedoeling dat je dit allemaal aan de muur hangt! Zo creëer je je eigen Super Mario wereld. Hoe cool is dat!

Wat vinden wij van de speelset?

Zoals gezegd hebben wij het kasteel in Italië gekocht. Daar was het het een stuk betaalbaarder, in Nederland kost het namelijk bij Bol.com 49 euro. Terug in Nederland hebben we alles uitgepakt en de set in elkaar gezet. Het is een grappig stuk speelgoed, aangezien je het dus aan de muur moet hangen, alsof je jouw eigen Super Mario 2D wereld in de kamer hebt. Ondanks dat het idee erg leuk is, vond ik het plastic wel erg goedkoop ogen. Ook is het jammer dat je alleen Bowser erbij krijgt, en niet nog wat andere Super Mario-figuren.

Meer Super Mario? Ken je Super Mario Match al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.