Reviews Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Steel de show met de NERF Elite 2.0 Motoblitz | Review

Steel de show met de NERF Elite 2.0 Motoblitz | Review 10 november 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

NERF Elite 2.0 Motoblitz

Voor de stoere jongens én meiden is er de NERF Elite 2.0 Motoblitz! Het nieuwe Nerf pistool waarbij jij de show steelt! Deze blaster mag natuurlijk niet ontbreken op de verlanglijstjes van de echte Nerf fans, want deze blaster is niet zo maar een blaster, maar een heuse semi-automatische gemotoriseerde blaster. Benieuwd? Lees dan snel verder!

NERF Elite 2.0 Motoblitz

De NERF Elite 2.0 Motoblitz is een blaster waarmee je op twee verschillende manieren pijltjes kan schieten. Haal de trekker over om de pijltjes uit het magazijn te schieten of gebruik je blaster aan de voorkant die 6 pijltjes tegelijk wegschiet. En dit doe je allemaal met de semi-automatische gemotoriseerde blaster. Deze blaster werkt op 4 AA-batterijen (niet bijgeleverd) en brengt het schieten met een Nerf weer naar een nieuwe dimensie!

NERF Elite 2.0 Motoblitz

Schiet 6 darts tegelijk af via luchtdruk. Dit doe je door de hendel aan de onderkant heen en weer te ‘pompen’ om druk op te bouwen. Druk vervolgens op de Airblitz-knop om alle 6 de pijltjes tegelijkertijd af te schieten. Of ga de pijltjes uit het magazijn gemotoriseerd afvuren! Schakel de motor in met de versnellingsknop en haal de trekker over om een dart af te vuren.

Batterijen plaatsen
Plaats voor gebruik de batterijen!

Wil je er zeker van zijn dat je ook daadwerkelijk je target raakt? Gebruik dan het geïntegreerde vizier van de blaster om extra nauwkeurig te richten!

Wat vinden wij van de NERF Elite 2.0 Motoblitz?

Wij kregen de NERF Elite 2.0 Motoblitz toegestuurd om te testen. Dit kwam als een grote verrassing voor Jamie (10) die gek is op schieten met Nerf pistolen. Want hoewel hij al een aantal Nerfs in huis heeft, ontbrak de gemotoriseerde blaster nog. Nog voordat ik het wist was deze nieuwe blaster al uit de verpakking gehaald. En uit enthousiasme deed Jamie een poging om te laden en te schieten. Hij was er zo blij mee dat hij even vergat dat er nog batterijen in moesten!

Deze batterijen plaatjes je heel eenvoudig door het klepje open te schroeven en 4 AA-batterijen te plaatsen. Toen de batterijen eenmaal zaten kwam nog even kort de teleurstelling, want waarom schoot de blaster niet, hij was tenslotte al geladen? Maar goed, haast is natuurlijk nooit goed, want in de handleiding was te lezen dat je na het laden van het magazijn het klepje op de blaster dicht moet schuiven. Ook dat was Jamie natuurlijk even vergeten!

Schieten maar

Maar gelukkig kon hij daarna schieten. De lege flessen werden uit de kast getrokken en klaargezet. De NERF Elite 2.0 Motoblitz werd in positie gebracht en schieten maar! Ook Fenna (8) kwam ondertussen even kijken en wilde dit ook wel eens proberen. Samen hebben ze een hele tijd de grootste lol gehad door om en om de lege flessen om te schieten. Helemaal omdat schieten met deze blaster weinig moeite kost en hoe leuk is het dat je 6 darts tegelijkertijd kan schieten met de Airblitz-knop!

Mocht je inmiddels nog niet enthousiast zijn? Bekijk dan even onderstaande video dan zet je vanzelf de NERF Elite 2.0 Motoblitz op het verlanglijstje!

Ook leuk om te lezen: The Wandering Village | Review

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.