Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Speel Super Mega Baseball 4 en ervaar het plezier van honkbal

Speel Super Mega Baseball 4 en ervaar het plezier van honkbal 7 mei 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Super Mega Baseball 4

Als je van honkbal houdt en op zoek bent naar een leuk en uitdagend spel, dan is Super Mega Baseball 4 de perfecte keuze voor jou! Dit spel brengt je nog dichterbij de sport die je zo graag speelt of bekijkt op televisie. Je kunt de actie nu zelf ervaren door te spelen als je favoriete team, of zelfs je eigen team samenstellen en de competitie aangaan.

Super Mega Baseball 4: Wat is er nieuw?

De echte fans hebben ongetwijfeld al meerdere Super Mega Baseball in huis. Dus wat is er dan precies nieuw in deze nieuwe editie?

Meer dan 200 legendarische honkbalprofessionals

Voor het eerst in de geschiedenis van de Super Mega Baseball-serie kunnen spelers nu spelen met meer dan 200 legendarische honkbalprofessionals. David “Big Papi” Ortiz, Babe Ruth, Hank Aaron, Jose Bautista en vele anderen zullen beschikbaar zijn in het spel. Fans kunnen deze legendarische spelers combineren met de bekende Super Mega League All Stars om een ​​unieke en geweldige spelerservaring te creëren.

Cross-Play en nieuwe platforms

Super Mega Baseball 4 zal beschikbaar zijn op Xbox Series X|S en PlayStation®5 voor het eerst in de franchise, naast Xbox One, PlayStation®4, Nintendo Switch™ en PC. Bovendien wordt er Cross-Play ondersteund, zodat spelers op elk platform kunnen spelen en strijden tegen elkaar.

Super Mega Baseball 4

Top Community Requested Features

Ontwikkelaar Metalhead Studio heeft naar de community geluisterd en de top verzoeken van fans in Super Mega Baseball 4 verwerkt. Nieuwe features zoals de Shuffle Draft, waarbij je zowel Legends als Super Mega All-Stars kunt kiezen om een ​​unieke roster samen te stellen, en een nieuw team chemistry systeem, voegen een nieuwe laag van strategie toe aan het spel. Andere toevoegingen zijn onder andere: automatic walks en runners, two-way players, uitgebreide bullpens en aanpasbare free agent pools.

Verbeterde visuals en audio

De nieuwste editie van het spel heeft de meest significante upgrade van de presentatie in de seriegeschiedenis gekregen. Er zijn nieuwe camera’s, cutscene-animaties en belichting geïmplementeerd om de authentieke en filmische honkbalervaring te bieden. Ook is er een nieuwe soundtrack met zowel originele als gelicenseerde muziek, om de spelers nog meer te onderdompelen in de sfeer van honkbal.

Pre-order & ontvang toffe extra’s

Pre-order Super Mega Baseball 4 nu en ontvang de Ballpark Edition, met drie extra stadions en drie dagen vroegtijdige toegang tot het spel. De extra stadions zijn Peril Point bij lancering en Ciudad de Colores en Castillo Arena in juli en augustus!

Ook leuk om te lezen: Advance Wars: 1+2 Re-Boot Camp nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.