Informatief & Tips Overige

ShopBuddies – Shop speelgoed met korting

ShopBuddies – Shop speelgoed met korting 23 november 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Shopbuddies Speelgoed met Korting

Vooral aan het einde van het jaar is het fijn als je speelgoed met korting kunt aanschaffen. Daarom hebben we vandaag weer een hele handige tip voor jullie. Kennen jullie het (be)spaarprogramma ShopBuddies al? Op de cashback website van ShopBuddies ontvang je cashback op je online aankopen. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!

ShopBuddies – Hoe werkt het?

Misschien heb je nog nooit van een cashback website gehoord, lees in dat geval zeker even verder. Cashback websites kunnen namelijk heel voordelig voor je uitpakken. Via deze websites doe je gewoon je standaard online aankopen, alleen krijg je een (kleine) vergoeding voor je aankopen. Dat wordt dus speelgoed shoppen met korting! Je hoeft enkelĀ  vier simpele stappen te doorlopen:

Shopbuddies hoe werkt het?

Stap 1 – Login op ShopBuddies

Om te beginnen heb je een account nodig op de website van ShopBuddies. Dit is een kwestie van een korte gratis registratie, middels Facebook of door wat gegevens in te vullen. Je bevestigt je aanmelding via de e-mail en je bent klaar om je eerste bestelling te plaatsen.

Stap 2 – Zoek een shop of product

Op ShopBuddies kan je ontzettend veel webwinkels vinden waar je een bestelling kunt plaatsen. Niet alleen speelgoedwinkels, maar ook allemaal andere winkels. Wij focussen ons uiteraard graag op de winkels die speelgoed verkopen. Zo kun je speelgoed met korting kopen bij o.a.:

Shopbuddies Speelgoed

En dit zijn niet de enige webwinkels, je kunt nog veel meer winkels opzoeken. Dus voordat je voortaan een online bestelling gaat plaatsen, check eerst even of deze website ook is aangesloten bij ShopBuddies!

Stap 3 – Winkel en reken af

Heb je een webwinkel gevonden op ShopBuddies? Dan klik je door naar de webwinkel, bijvoorbeeld Bol.com. Je koopt de producten die je graag wilt hebben en betaald.

Stap 4 – Je ontvangt cashback

Verder hoef je helemaal niets te doen! Je ontvangt van ShopBuddies een mailtje wanneer jouw cashback goed is geregistreerd en dit komt in jouw account te staan. En nog beter, zodra je aankoop is goedgekeurd kan je het meteen laten uitbetalen. Er zijn meerdere cashbackprogramma’s waarbij er pas wordt uitbetaald wanneer je een bepaald bedrag gespaard hebt. Bij ShopBuddies is dit niet het geval, zodra ShopBuddies de cashback heeft ontvangen van de webwinkel wordt het meteen naar je doorgestort!

Onze ervaring met ShopBuddies

Natuurlijk hebben wij de proef op de som genomen om even te testen of dit cashbackprogramma ook daadwerkelijk makkelijk werkt. Het registreren gaat in ieder geval heel eenvoudig, via Facebook ben je al met een paar klikken klaar. Heb je geen Facebook? Dan het registratieformulier invullen en klaar! Met de decembermaand in het vooruitzicht plaatste ik een bestelling op Bol.com. De volgende ochtend had ik een e-mail in mijn inbox:

Shopbuddies

Het is nu nog wachten tot een uitbetaling, maar we gaan er vanuit dat dit prima gaat verlopen! Wij zijn enthousiast en jullie? Mocht je hier ook gebruik van willen maken, maak dan snel een account aan op www.shopbuddies.nl.

Hebben jullie al eens speelgoed met korting gekocht via ShopBuddies?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.