Games en Elektronica Reviews

RIDE 4 | Dé race-ervaring voor motorliefhebbers

RIDE 4 | Dé race-ervaring voor motorliefhebbers 29 oktober 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Ride 4

Gek op racespellen? En op motoren? RIDE 4 is dan een absolute must voor je! Het spel is begin oktober uitgekomen voor de Playstation 4, XBOX One en PC (Steam). Begin volgend jaar is het ook verkrijgbaar op de Playstation 5 en Xbox Series X. Wij hebben het alvast gespeeld op via Steam en vandaag lees je wat wij ervan vinden!

RIDE 4

RIDE 4 is een ontzettend uitgebreide game. Je kunt uit maar liefst 176 motoren (!!) met officiële licenties kiezen. Ook zijn er 30 circuits over de hele wereld. Elk item is gemaakt op basis van CAD-gegevens, laser- en 3D-scans, om precisie tot in het kleinste detail te bereiken.

Ride 4

In RIDE 4 kies je jouw eigen weg. Het spel reageert op de beslissingen die jij neemt. Je begint bij regionale evenementen en het is de bedoeling dat je uiteindelijk naar professionele competities doorstroomt. Toon je rijvaardigheid door middel van uitdagende races, vaardigheidstests, circuitdagen en een groot aantal evenementen. Uiteindelijk zou je zelfs een officiële tester kunnen worden voor de meest succesvolle teams.

Ride 4

En dat is nog niet alles. Om het spel nóg realistischer te maken, heeft RIDE 4 een volledig dynamisch systeem voor weersomstandigheden en een complete dag / nacht-cyclus. Ook jouw outfit kun je helemaal costumizen. Kies uit tal van officiële merken voor de outfit van je coureur en pas je motoren esthetisch en mechanisch aan. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp jouw helm, pak en motorkleuren in totale vrijheid dankzij de nieuwe grafische editor. Uiteraard kun je ook online spelen tegen spelers van over de hele wereld!

Ride 4

Wat vonden wij van het spel?

Mijn man en ik hebben allebei RIDE 4 gespeeld en zijn het erover eens: het is een schitterend spel. Het is echt zo uitgebreid, je raakt niet snel uitgekeken. Wel is het erg moeilijk. Voor je überhaupt kunt beginnen aan jouw avontuur op twee wielen, moet je een test doen. Deze is al knap lastig. We hebben er dan ook al even over gedaan voor we deze gehaald hebben. Ook daarna blijven de levels lastig. Het is niet zomaar een spel dat je even tussendoor doet.

Ride 4

Maar ondanks dat het lastig is, is het een werkelijk prachtig spel. Motorliefhebbers kunnen hun hart ophalen. De mogelijkheden zijn oneindig en het ziet er allemaal schitterend uit. Het spel is dan ook een topper in zijn genre en een absolute aanrader!!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.