Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Maak je klaar voor de allereerste Rainbow High videogame!

Maak je klaar voor de allereerste Rainbow High videogame! 24 mei 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Rainbow High videogame

Ben je klaar om je favoriete Rainbow High-personages tot leven te brengen en je onder te dompelen in een kleurrijk avontuur? Outright Games en MGA Entertainment (MGA) hebben met veel enthousiasme hun langverwachte spel aangekondigd: de Rainbow High videogame. Deze allereerste consolegame gebaseerd op de populaire Rainbow High™-modepoppen stelt fans in staat om de boeiende schoolomgeving te verkennen en plezier te hebben met hun geliefde personages.

Ontdek de schoolomgeving

Deze allereerste consolegame gebaseerd op de populaire Rainbow High-modepoppen stelt fans in staat om de boeiende schoolomgeving te verkennen en plezier te hebben met hun geliefde personages. De game zal in het najaar verschijnen voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Laat je creativiteit zien

De Rainbow High videogame is een spannend puzzelavontuur waarin je de kans krijgt om je creatieve vaardigheden te tonen. Als speler kun je kiezen uit zes oorspronkelijke Rainbow High-personages: Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler of Violet. Maak gebruik van hun unieke talenten, zoals Sunny’s illustraties en Skyler’s modeontwerpen, om puzzels op te lossen en je klasgenoten te helpen.

Verken & ontmoet

Rainbow High™: Runway Rush bevat veel bekende locaties uit de serie, waardoor je niet alleen met je favoriete Rainbow High-personages kunt spelen, maar ze ook kunt ontmoeten. Je kunt bijvoorbeeld spelen als Sunny en alles vinden wat ze nodig heeft voor haar dag in haar slaapkamer, of als Ruby croissants maken in Rainbow Union. Daarnaast kun je als Skyler je eigen outfit ontwerpen en maken.

Upgrade je personages in de Rainbow High videogame

Naast het hoofdverhaal kun je ook verschillende opdrachten voltooien, minigames spelen en items verzamelen om je personages te upgraden en ontgrendelbare outfits te verkrijgen.

Ik snap dat je eigenlijk snel wilt spelen, want dit klinkt supertof! Maar het is nog even wachten geblazen tot het najaar. In de tussentijd kan je wel alvast de trailer van de Rainbow High videogame bekijken:

Ook leuk om te lezen: Nieuwe collectie Rainbow High Series 5

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.