Televisie & film Verlopen winacties

Paw Patrol: The Mighty Movie

Paw Patrol: The Mighty Movie 17 oktober 202310 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Paw Patrol The Mighty Movie

Jaaa er is weer een nieuwe Paw Patrol film! Zo leuk! Wij zijn thuis al jaren fan van deze pups. Net als de rest van de wereld. En je kunt nu naar Paw Patrol: The Mighty Movie. Wij vertellen je vandaag alles over deze film.

Paw Patrol: The Mighty Movie

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken. Met terugkerende stemrollen voor Julia Tan (Liberty) en Monica Geuze (Delores).

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

10 comments

  1. Mijn nichtje en ik doen ook zeker mee, ik kan de grootste Paw Patrol fan niet in de steek gelaten. Soms speelt ze de avonturen van Paw Patrol mee, komt ze bij me en zegt ze, hé heb je mijn pup ook gezien. Of zegt ze in haar speelgoedtelefoon: Nee hoor, geen klus voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.