Bouw en Constructie LEGO Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Ontmoet Luigi in het LEGO Super Mario universum

Ontmoet Luigi in het LEGO Super Mario universum 8 mei 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Luigi LEGO Super Mario (4)

Het grote nieuws is daar! De favoriet van heel veel fans, Luigi, zal toetreden tot het LEGO Super Mario universum. De ‘Avonturen met Luigi’ startset is deze zomer verkrijgbaar, maar wij vertellen je er alvast alles over! Kan jij ook niet wachten om Luigi en Mario samen avonturen te laten beleven?

Alles over de ‘Avonturen met Luigi’ startset

LEGO Super Mario ken je waarschijnlijk al! Deze populaire collectie van LEGO heeft heel veel toffe sets en uitbreidingen. In het artikel ‘Alles over LEGO Super Mario‘ lees je alles over deze sets. Vandaag gaan we het hebben over de nieuwste uitbreiding van de LEGO Super Mario collectie: ‘Avonturen met Luigi’ startset. Deze nieuwe set is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Nintendo en LEGO. Gebaseerd op een traditioneel LEGO stenenproduct, is de LEGO Super Mario speelervaring uniek doordat kinderen op speelse wijze Super Mario trajecten kunnen bouwen en de populaire LEGO figuren op een toffe interactieve manier tot leven brengen.

Avonturen met Luigi startset

LEGO Super Mario Luigi

De nieuwe starterset, waar je nu al een pre-order voor kunt plaatsen. breidt het LEGO Super Mario universum verder uit. De nieuwe set laat kinderen kennis maken met de broer van Mario, Luigi! En Luigi ken je misschien al wel, je herkent hem aan zijn charmante persoonlijkheid en unieke stem. En natuurlijk zijn uiterlijke schappen, waar Mario in het rood gekleed is, herken je Luigi aan de groene kleding.

Luigi LEGO Super Mario

Wat is er nieuw?

Gelijkwaardig aan de ‘Avonturen met Mario’ startset is deze nieuwe set een extra toegangspoort tot de wereld van LEGO Super Mario. De ‘Avonturen met Luigi’ startset is volledig compatibel met alle uitbreidingssets en Power-up pakketten. Ook de LEGO Super Mario Luigi set biedt talloze manieren om hun eigen uitdagingen boordevol actie te creëren, uit te breiden, opnieuw op te bouwen, en aan te passen. LEGO Luigi beschikt over dezelfde technologie als Mario, en wordt ook geleverd met een kleurensensor, een lcd-scherm om verschillende bewegingsreacties weer te geven. De luidspreker die iconische geluiden en muziek uit de Super Mario videogameserie afspeelt mag ook niet ontbreken.

Het doet ons veel plezier om Mario’s tweelingbroer Luigi te introduceren in de LEGO Super Mario familie met de nieuwe ‘LEGO Super Mario Avonturen met Luigi’ startset. Verwelkom hem als een kameraad tijdens je avonturen in de wereld van LEGO Super Mario. De uitbreiding van Luigi en Mario samen zorgt voor nieuwe soorten spelplezier. Ik kijk ernaar uit om te zien welke spannende reizen kinderen met deze twee personages zullen maken.

Takashi Tezuka, Executive Officer en Game Producer van Nintendo Co., Ltd
Luigi LEGO Super Mario

Door te spelen met LEGO kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. We zijn dan ook erg enthousiast dat Luigi erbij is gekomen zodat kinderen nog meer LEGO Super Mario avonturen kunnen creëren. Iedereen is dol op Luigi! Met zijn unieke persoonlijkheid, groene pet en kenmerkende snor wordt hij zeer gewaardeerd door fans over de hele wereld. We vinden het fantastisch dat we hem mogen verwelkomen in deze interactieve speelset, die de manier waarop mensen Super Mario en LEGO spel beleven echt verandert.

Julia Goldin, Chief Product & Marketing Officer van de LEGO Group

Waar bestaat de Luigi starterset uit?

De ‘Avonturen met Luigi’ startset bevat 280 onderdelen. Met deze onderdelen kan je op vele leuke manieren gaan bouwen. Combineer de set met alle andere LEGO Super Mario sets om nieuwe LEGO Super Mario werelden te creëren. De gratis LEGO Super Mario app, is combineerbaar met alle LEGO Super Mario producten en houdt scores bij om het steeds opnieuw bouwen aan te moedigen. Zo blijft spelen met LEGO Super Mario en Luigi altijd uitdagend!

Luigi LEGO Super Mario

De LEGO Super Mario ‘Avonturen met Luigi’ startset kan je vanaf nu pre-orderen. De set wordt in augustus 2021 geleverd! Ga jij de set in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.