Boeken, School en Vrije tijd Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Ontdek je creativiteit met Schattig tekenen doe je zo! 2

Ontdek je creativiteit met Schattig tekenen doe je zo! 2 11 augustus 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Schattig tekenen doe je zo! 2

Als je op zoek bent naar een nieuwe dosis schattigheid en creativiteit, dan is ‘Schattig tekenen doe je zo! 2’ een aanrader. Na het succes van het eerste deel, is deel 2. Dompel jezelf onder in een wereld van tekenplezier terwijl je met je potlood op papier gaat en schattige honden, katten, koala’s, stekelvarkens en nog veel meer tot leven brengt.

Alles over Schattig tekenen doe je zo! 2

In Schattig tekenen doe je zo! 2 staan de schattigste dieren en heerlijke lekkernijen te wachten om door jou getekend te worden. Van schattige honden met wapperende staarten tot nieuwsgierige katten met speelse ogen. Elk wezen wordt met eenvoudige stappen tot leven gebracht. Maar dat is nog niet alles! Deze keer neemt het boek je ook mee naar de wereld van voertuigen. Teken met gemak de schattigste campers voor avonturen, politieauto’s voor spannende achtervolgingen en luchtballonnen voor dromerige vluchten hoog in de lucht.

Hoe werkt het?

Leer van de expert zelf! Schattig tekenen doe je zo! 2 bevat opnieuw een schat aan tekentips van niemand minder dan Leon Römer. Met zijn begeleiding en inzichten wordt tekenen een eenvoudig en plezierig proces, zelfs voor beginners. Hij deelt zijn geheimen over lijnvoering, schaduwen, en het vastleggen van de essentie van elk wezen in je tekening. Deze tips zijn niet alleen waardevol voor dit boek, maar helpen je ook je creatieve vaardigheden verbeteren.

Uitleg

Onze ervaring met het tekenboek

We waren ook enthousiast om aan de slag te gaan met Schattig tekenen doe je zo! 2. Fenna (9) is dol op knutselen en creatief bezig zijn, dus dit boek paste perfect bij haar interesses. De duidelijke stap-voor-stap instructies waren heel gemakkelijk te volgen, en al snel had Fenna haar eerste tekening af. Ze straalde van trots toen ze het resultaat aan me liet zien en ging meteen door met tekenen.

Schattig tekenen doe je zo! 2

Het is fijn om te zien hoe kinderen nog steeds zo kunnen genieten van een potlood en papier. Er was wel een kleine tegenslag – de tekeningen lagen buiten tijdens één van de zomerse buien van dit seizoen. Dat betekent helaas opnieuw beginnen, maar met dit tekenboek weten we zeker dat ze binnen de kortste keren weer schattige dieren en lekkernijen op papier zal zetten. De gedetailleerde uitleg biedt voldoende begeleiding om de meest charmante creaties te maken!

Schattig tekenen doe je zo! 2

Ook leuk om te lezen: Tekenneus, kan jij tekenen met je neus?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.