Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Happy Salmon: kaarten & lachwekkende chaos

Happy Salmon: kaarten & lachwekkende chaos 9 augustus 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Happy Salom Het kaartspel

Heb je ooit gezocht naar een spel dat je vrienden en familie gegarandeerd aan het lachen maakt, ongeacht hun leeftijd? Zoek niet verder! Happy Salmon is hét partyspel dat niet alleen eenvoudig te begrijpen is, maar ook zorgt voor urenlang plezier. Laten we eens een kijkje nemen in de vrolijke wereld van Happy Salmon.

Alles over Happy Salmon

Een van de grootste charmes van Happy Salmon is de eenvoudige spelstructuur. Het spel is geschikt voor alle leeftijden, van jonge kinderen tot grootouders, en iedereen daartussenin. Met slechts 96 kaarten en gemakkelijke spelregels kunnen zelfs beginnende spelers snel aan de slag en genieten van de actie.

Happy Salom Het kaartspel
De inhoud

Hoe werkt het spel?

Het doel van Happy Salmon is simpel: speel je kaarten weg voordat iemand anders dat doet! Het spel draait om het vinden van medespelers die dezelfde actiekaart hebben. Deze acties variëren van high fives geven en vuisten maken tot de hilarische “Happy Salmon-move” en van plaats wisselen. Het vinden van een match is niet alleen de sleutel tot het winnen van het spel, maar ook tot het losbarsten van lachbuien en een onvergetelijke speelervaring.

De speelkaarten

Het spel begint met spelers die razendsnel op zoek gaan naar een match met een medespeler. Zodra een match is gevonden, voeren beide spelers de bijbehorende actie uit. Stel je voor: je zwaait wild met je handen om een high five te geven, terwijl je vriend hetzelfde doet. Het is een komisch gezicht dat altijd voor plezier zorgt, ongeacht hoe serieus je normaal gesproken bent.

Na het uitvoeren van de actie kunnen de gelukkige spelers de overeenkomende kaarten afleggen. Het is een race tegen de klok en tegen je medespelers om als eerste al je kaarten kwijt te raken. De hectiek en de snelle beslissingen creëren een spanning en over het algemeen veel hilariteit en strijd.

Wat vinden wij van Happy Salmon?

Met de vakantie in het vooruitzicht besloten wij Happy Salmon mee te nemen naar de camping. Zo konden Jamie (11) en Fenna (9) dit spel testen met vriendjes en vriendinnetjes. En dit werd dan ook al snel gedaan. Ik heb ze even geholpen met het doornemen van de spelregels en ze waren er klaar voor. Al snel hoorde ik een hele hoop geschreeuw, gelach en hele fanatieke kinderen. Vooral de ‘Happy Salmon move’ zorgde voor een hoop hilariteit.

Happy Salom Het kaartspel

Eén spelletje duurt niet lang en door de korte doorlooptijd speelden de kinderen al snel meerdere potjes. De volgende dag werd het spel weer uit de kast getrokken en dan weet je genoeg. Het is in de smaak gevallen! Happy Salmon bleek een schot in de roos voor onze kleine vakantiegangers en het enthousiasme was aanstekelijk. Het was fantastisch om te zien hoe snel iedereen zich vermaakte en betrokken was bij de actie. Dit spel heeft zich zeker bewezen als een must-have voor gezellige momenten, of dat nu thuis is of op vakantie. Het brengt ongetwijfeld plezier en vreugde voor spelers van alle leeftijden.

Ook leuk om te lezen: Maf kaartspel Quibbles binnen 12 uur gecrowdfund

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.