Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Ontdek het VTech eco assortiment!

Ontdek het VTech eco assortiment! 6 februari 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Vtech Play Green

Alle lichten springen op groen in het nieuwste wagenpark uit het Vtech eco assortiment. De nieuwste karretjes dagen kleintjes uit op alle fronten van hun ontwikkeling. En dit keer leren ze kinderen alles over bewust produceren, het hergebruiken van materialen en slimmer verpakken. En de Toet Toet Auto’s zijn Ruben Recycletruck bestaat zelf ook nog eens voor 90% uit gerecycled plastic!

Speels bouwen aan een mooiere wereld

Een betere wereld begint bij jezelf! Dit dacht Vtach ongetwijfeld ook toen ze aan de slag gingen met het nieuwste speelgoed. Met een bescheiden footprint zet Vtech een reuzenstap op het gebied van duurzaamheid. Benieuwd naar de nieuwste speelgoed uit het Vtech eco assortiment? Ik ga jullie er meer over vertellen!

Sorteer & Leer Recycletruck

Voor de allerkleinsten, 1 tot 3 jaar oud is er de Sorteer & Leer Recycletruck. Met deze truck sorteren kinderen met het gemak afval in de juiste bak. Draai de sleutel om de motor te starten en maak gebruik van de laadbak om de vormpjes in te laden. Dankzij de vier speelstanden leren kinderen hoe je afval kunt hergebruiken en in welke afvalbak het hoort! En het leukste, deze truck bestaat uit 90% gerecycled plastic.

VTech eco assortiment

Toet Toet Auto’s Eco Trio Pack

Met het Toet Toet Auto’s Eco Trio Pack haal je drie eco wagens in huis. Druk op de knipperende gezichttoets voor geluidseffecten en de mooiste verhalen. Ook de vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes ontbreken niet bij deze Toet Toet auto’s. Ga mee op avontuur en zorg samen met Benjamin Brandweer, Kees Kiepwagen en Ruben Recycletruck voor een schoon milieu! Het milieubewustzijn leren kinderen op een speelse, logische en leuke manier met de Toet Toet auto’s uit het Vtech eco assortiment. Alle wagens zijn gemaakt van bioplastic (90%).

VTech eco assortiment Toet Toet auto's

Heb je al eerder verschenen Toet Toet Auto’s of Zoef Zoef dieren sets in huis? Heel leuk, deze zijn te combineren met de nieuwste auto’s. Niks zomaar weggooien dus, want dat is natuurlijk niet duurzaam!

Wat is jouw favoriet uit het Vtech eco assortiment?

Ook leuk om te lezen: Vtech Kidisecrets Selfie Music | Review

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.