Reviews Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Ontdek de Ray’s Comic Series Puzzels van Ravensburger

Ontdek de Ray’s Comic Series Puzzels van Ravensburger 1 november 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ray's Comic Series Puzzels van Ravensburger

Onlangs ontving ik een prachtig pakket van Ravensburger. Het pakket bevatte naast een aantal zomerse items ook twee Ray’s Comic Series puzzels van Ravensburger! In dit blog lees je dan ook meer over de puzzels The Campsite en The Hotel.

Ray's Comic Series Puzzels van Ravensburger

Alles over Ray’s Comic Series puzzels

Ravensburger staat bekend om zijn hoogwaardige puzzels, en de nieuwste puzzels uit de Ray’s Comic Series zijn daar geen uitzondering op. Deze vrolijke puzzels, geïllustreerd door Ray Nicholson, nemen je mee in een vrolijke wereld vol humor!

Een vrolijke wereld vol humor

De Ray’s Comic Series puzzels zijn een feestje om naar te kijken. De puzzels zitten boordevol grappige figuurtjes, dieren en nog veel meer. Ze nemen je mee naar een camping waar het altijd gezellig is. Elke plek op de camping is bezet, en iedereen lijkt de tijd van hun leven te hebben. Maar laten we eerlijk zijn, wat is een goed verhaal zonder een vleugje humor? Soms gaat er wel eens wat mis, en dat is waar de echte pret begint. Laat je verrassen door alles wat er gebeurd op de puzzels Ravensburger Ray’s Comic Series – The Campsite en Ravensburger Ray’s Comic Series – The Hotel.

Grappige puzzel

De puzzels die samen een verhaal vertellen

Wist je dat de Ray’s Comic Series puzzels afzonderlijk gemaakt kunnen worden, maar samen het complete verhaal vertellen? Als je alle vier de puzzels hebt, komt het complete verhaal pas echt tot leven.

Voor jonge puzzelaars en volwassenen

Deze puzzels zijn ontworpen voor een brede doelgroep. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen genieten van de uitdaging, en volwassenen zullen de complexiteit en de humor in de illustraties waarderen. Met een afmeting van ongeveer 70 x 50 cm bieden deze puzzels een uitdagende puzzelervaring voor iedereen.

Onze ervaring met de Ray’s Comic Series puzzels

Ik ben gek op puzzelen maar heb er niet altijd de tijd of rust voor, daarom heb ik dit keer mijn moeder de puzzels eerst laten maken! Zo snel als die vrouw puzzelt, ben ik sowieso niet, maar al snel was de eerste puzzel af. Een puzzel vol grappige afbeeldingen die het puzzelen absoluut leuker maken. Nadat ook de tweede puzzel af was, moest ik eerlijk bekennen dat ik nu al heel nieuwsgierig ben naar de andere twee delen van de Ray’s Comic Series Puzzels van Ravensburger.

Ray's Comic Series Puzzels van Ravensburger

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende puzzelervaring met een vleugje humor, dan zijn de Ray’s Comic Series puzzels van Ravensburger absoluut een aanrader. Breng het vakantiepark tot leven en geniet van uren puzzelplezier met deze prachtige, kwalitatieve puzzels.

Ook leuk om te lezen: Donald Duck puzzel – Ballenbende | Review

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.