Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Spellen en Puzzels Trends

Ontdek de innovatieve starter kits van Osmo

Ontdek de innovatieve starter kits van Osmo 25 augustus 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Innovatieve spellen van Osmo

Ik ben gek op educatieve spellen, bijvoorbeeld van SmartGames! Maar ook de innovatieve en leerzame spellen van Osmo zijn het vermelden waard. Ondanks dat wij hier geen iPad of Amazon Fire tablet in huis hebben vertel ik je er toch graag meer over! Want alles wat ik over Osmo hoor is heel positief. Lees je mee?

Spelenderwijs leren met Osmo

Bij Osmo draait alles om spelenderwijs leren. Osmo maakt innovatieve en educatieve spellen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Aan de hand van de iPad of Amazon Fire tablet leren kinderen allerlei vaardigheden waaronder lezen, topografie en schrijven en coderen met fysieke speelelementen. Osmo groeit met de kinderen mee en past de spellen dan ook aan op interesses bij verschillende leeftijden.

En dit heeft geresulteerd in maar liefst vier verschillende Starter Kits die helpen bij de ontwikkeling van kinderen in verschillende leeftijdscategorieƫn.

Little Genius Starter Kit – voor de allerkleinsten

De Little Genius Start Kit is bedoeld voor peuters en kleuters (3 tot 5 jaar). Met behulp van 6 verschillende spellen leren jonge kinderen op een fantasierijke en praktische manier hun brein te ontwikkelen. Alle spellen stimuleren kinderen op een andere manier. Met Squigle Magic creƫren de kinderen allerlei figuren en de Shape Builder helpt bij het ontwerpen van een magische woning.

Osmo Genius Starter Kit - Educatief speelgoed voor iPad

De Osmo Genius Start Kit

Voor de iets oudere kinderen, van 6 tot 10 jaar, is er de Genius Starter Kit. Kinderen in deze leeftijdscategorie vinden het vaak fantastisch om STEM ((Science, Technology, Engineering en Math) gebaseerde spellen te ontdekken. De Genius Kit biedt dan ook 5 of 7 verschillende spellen om de interesse kunst, lezen en rekenen te stimuleren. Zo moet je met Tangram fysieke stukken tangram schikken en met Words leer je meer dan 1.000 woorden. En Newton daagt je uit om in 60 verschillende levels vallende ballen te sturen in aangegeven zones!

Osmo Little Genius Starter Kit - Educatief speelgoed voor iPad

Lees hier nog meer over de Genius Starter Kit!

Coding Starter Kit

Voor kinderen die gek zijn op coderen is er de Coding Starter Kit. Deze kit is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud en leert hen geleidelijk aan codeervaardigheden met 3 verschillende spelletjes. Door kleurrijke codeblokken in de fysieke wereld te verbinden leren ze op een simpele manier de basistechnieken van het coderen.

Osmo Coding Starter Kit - Educatief Speelgoed voor iPad

Pizza Co Starter Kit

Pizza is populair! Hoe leuk is het dan ook als kinderen hun eigen pizzeria kunnen runnen! De Pizza Co Starter Kit laat kinderen van 5 tot 12 jaar hun eigen pizzeria runnen. Pizza’s bakken, wisselgeld berekenen en je winst weer investeren om je winkel te upgraden. Rekenen, non-verbale communicatie en creativiteit worden gestimuleerd in deze uitdagende starter kit.

Osmo Pizza Co. Starter Kit - Educatief speelgoed voor iPad

Belangrijk om te weten! De Osmo Starter Kits zijn geschikt voor voor alle iPads behalve generatie 1, iPad Pro 11 en de iPad Pro 12,9. De minimale iOS versie welke is vereist: iOS 9.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.