Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Spellen en Puzzels Verlopen winacties

Nijntje Verstoppertje spelen & Nijntje Stoelendans + WINNEN (GESLOTEN)

Nijntje Verstoppertje spelen & Nijntje Stoelendans + WINNEN (GESLOTEN) 26 juli 201910 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nijntje winactie

Nijntje, ook wel bekend als Nijntje Pluis is voor ouders met jonge kinderen vast niet onbekend. Nijntje is de hoofdpersoon uit een serie kinderprentenboeken over een konijn met de naam Nijntje. Deze boeken van Dick Bruna zijn al jarenlang heel populair. Wist je dat er ook hele leuke spellen zijn gemaakt met Nijntje in de hoofdrol? Wat dacht je van Nijntje Stoelendans en Nijntje Verstoppertje spelen!

Nijntje Pre School spellen

Nijntje Stoelendans & Nijntje verstoppertje spelen zijn spellen van Identity Games en valt onder de Nijntje Pre School spellen. Deze Pre School spellen leren kinderen op een speelse manier eenvoudige vaardigheden om zich voor te bereiden op de basisschool! We vertellen jullie graag meer over deze spellen!

Nijntje Stoelendans

Nijntje Stoelendans

Nijntje Stoelendans heeft alles te maken met dans! Speel samen met je kindje het vrolijke en leerzame dansspel. En hoewel het stoelendans heet, komt er geen stoel bij dit spel kijken! Dit spel wordt gespeeld met danscirkels en dierenkaarten. Pak een dansopdracht, druk op de knop van de muziekdoos en dansen maar! Het spel is zo opgebouwd dat je verschillende niveaus kunt spelen geschikt voor kinderen van 1 t/m 4 jaar oud. Dansen is nog nooit zo leuk geweest met de Nijntje muziekdoos!

Nijntje Verstoppertje spelen

Nijntje Verstoppertje spelen

Het tweede spel in de reeks Nijntje Pre School spellen is het spel Nijntje Verstoppertje spelen! Je raadt het vast al meteen, maar je gaat verstoppertje spelen. En hierbij hoef jij je niet te verstoppen, maar Nijntje mag verstopt en gezocht worden. En omdat Nijntje je graag op weg helpt roept ze om je te helpen ‘Ik ben hier!’. Zo is het ook voor de allerkleinsten leuk om te spelen. Het spel Nijntje Verstoppertje spellen is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar oud.

Ook leuk om te lezen: Het Nijntje Museum

Win Nijntje Stoelendans of Verstoppertje spelen

Is jouw kleintje gek op Nijntje en zie jij hem of haar wel met één van deze leuke spellen spelen? Doorloop dan de onderstaande stappen om kans te maken van één van de spellen. We kiezen zowel een winnaar voor Nijntje Stoelendans als voor Nijntje Verstoppertje spelen dus het is belangrijk om je keuze door te geven!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt en vertel hierbij welk spel je wilt winnen: Nijntje Stoelendans of Nijntje Verstoppertje spelen

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zondag 4 augustus 2019 bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

10 comments

  1. Wat een leuke actie zeg!Onze Lucas is dol op Nijntje en we moesten ook erg hard lachen toen hij na: papa en mama, eerst Nijntje zei voordat hij opa en oma zei!! Zo dol is hij op Nijn! Het stoelendans spel lijkt ons heel leuk voor zijn 2e verjaardag?

  2. We zijn allemaal grote Nijntje liefhebbers hier in huis en vooral omdat onze Lucas haar zo leuk vind! Nijntje tovert een grote lach op zijn gezicht! We zijn erg benieuwd naar het Nijntje verstoppertje spel!

  3. Wat een leuke spellen. Het Nijntje verstoppertje spel lijkt me echt leuk voor mijn nichtje. Zij is net als haar moeder een echte Nijntje fan.

  4. Ik doe graag mee voor verstoppertje. Leuk voor mijn neefje die aankomende maand 1 wordt. Hij vind nijntje leuk en gaat graag op onderzoek uit, dus leuk om dan nijntje op te sporen.

  5. Graag doe ik mee voor nijntje stoelendans voor mijn kleindochter.
    Heb alleen geen Social Media, maar volg wel Bloglovin.
    Hoop ook mee te mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.