Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Nieuwe Rainbow High-modepoppen te koop!

Nieuwe Rainbow High-modepoppen te koop! 23 september 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Rainbow High-modepoppen

Zijn jullie ook zo’n fan van de poppen van Rainbow High? Eerder vertelden we jullie al van de poppen uit de serie Rainbow High Winter Break en Fashion Doll serie 2. Inmiddels zijn we alweer bij de vierde serie poppen. Deze zijn nu te koop in de Benelux en vandaag vertellen we je er alles over.

Nieuwe Rainbow High-modepoppen

De collectie bestaat uit zes nieuwe personages die de hoofdrol spelen in seizoen 4 van de Rainbow High-animatieserie. Deze kleurrijke persoonlijkheden staan niet alleen bekend om hun verschillende talenten, maar ook rocken ze allemaal een volledig eigen stijl die aansluit bij hun afkomst en cultuur. De serie is te bekijken via Netflix en YouTube, en speelt zich af op de gelijknamige kunstacademie Rainbow High, waar iedere student het maximale uit zijn creativiteit kan halen en volledig zichzelf kan zijn. 

Nieuwe studenten

De nieuwe Rainbow-High studenten representeren verschillende mensen uit onze samenleving en tonen aan dat wij ondanks verschillende achtergronden samen sterk staan en elkaar aanvullen. Iedere pop wordt geleverd met twee volledige outfits en ook is het mogelijk om verschillende poses aan te nemen dankzij armen en benen die kunnen buigen. De pop blijft vervolgens op die manier staan dankzij de bijgeleverde stand. De nieuwe lichting Rainbow High-studenten bestaat uit: 

 • Meena Fleur 
  Meena Fleur is geboren en getogen in New Delhi, India. Daar is ze hartstikke trots op en ze deelt dan ook graag invloeden uit haar roots met haar vrienden, waaronder de mehndi body art op haar handen. Ze ontwerpt zelf accessoires en brengt sieraden aan op haar outfits om hier een extra persoonlijke touch aan te geven.
 • Mila Berrymore
  Al van kleins af aan was Mila non-stop bezig met het maken van foto’s. Dankzij haar scherpe oog voor fotografie en beeldend denkvermogen weet ze altijd een spraakmakende look te creëren. Ze springt daarnaast in het oog door haar leren jack met studs en riemen, een matchende rok, een fishnet top met lange mouwen en laarzen met studs. 
 • Delilah Fields
  De muzikale Delilah Fields is opgegroeid in het hart van de Blue Ridge Mountains. Ze doet niets liever dan het schrijven van eigen, creatieve nummers op haar zelfgemaakte gitaar. Haar vrienden waarderen haar country-liedjes enorm en dat geldt ook voor haar stijl. Onder andere een gele, zomerse jurk, cowboylaarzen en bloemdecoraties vormen haar outfit. 
 • Jewel Richie
  Bij Jewel Richie draait alles om mode en mode-ontwerp. Dat kan ook niet anders, want ze is afkomstig uit het in Puerto Rico gevestigde House of Richie. Haar ontwerpen worden gekenmerkt door het gebruik van prachtige juwelen en de beste, kwalitatieve materialen. Zelf treedt ze in de spotlights met een sprankelende jurk, een omslagdoek van imitatiebont, classy sandalen en groene sieraden. 
 • Coco Vanderbalt
  Coco weet alles op het gebied van digitale media en het is haar ultieme doel om de beste promoter ter wereld te worden. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat mensen in zichzelf gaan geloven, net zoals zij in hen gelooft. Ook haar outfit maakt impact: een top met een patroon, een color-block rokje, hoge sandalen en een trendy zonnebril. Haar tweede outfit bestaat onder andere uit een jack met zilveren studs en bijpassende hoge sandalen.
 • Lila Yamamoto
  Lila Yamamoto is een begrip in Tokyo en steelt de show met haar streetstyle, die is beïnvloed door haar multiculturele roots. Ze houdt ervan om te experimenteren met nieuwe stijlen en kleuren. Een van haar outfits bestaat uit een charmante top met bloemen, een metallic skirt met rits, platformschoenen, handschoenen en matchende accessoires. 
Rainbow High-modepoppen

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.