Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Verlopen winacties

Nieuwe Denksport puzzelboeken

Nieuwe Denksport puzzelboeken 24 november 20199 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nieuwe Denksport puzzelboeken

Houden jullie kinderen van doeboeken? Dan hebben we goed nieuws! We vertellen je meer over de nieuwste Denksport puzzelboeken. Wat dacht je van het Denksport Winter Doeboek? Of het Denksport Super Dino Doeboek?

Het Super Dino Doeboek

We beginnen met het Denksport Super Dino Doeboek, dit ligt namelijk al in de winkels en kan je direct in huis halen. Het is absoluut een aanrader voor kinderen die gek zijn van dinosaurussen. Het boek is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud en bevat heel veel leuks.

Denksport Super Dino Doeboek

Wat staat er in het boek?

We gaan niet alles verklappen, maar het is toch wel leuk om te weten wat je ongeveer kan verwachten. En dat is naast kleurplaten en diverse puzzels ook het in elkaar bouwen van een eigen dino. Het Super Dino Doeboek bestaat dus niet alleen maar uit puzzels.

Denksport Super Dino Doeboek
Denksport Super Dino Doeboek

Het Super Dino Doeboek van Denksport ligt al in de winkels en is te verkrijgen tot 2 februari 2020.

Het Denksport Winter Doeboek

Voor de echte puzzelfans is er het Denksport Winter Doeboek. Voor kinderen misschien wel één van de dikste Denksport puzzelboeken. Dit grote full colour puzzelboek heeft maar liefst 160 pagina’s en is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud. Het boek staat vol populaire puzzels waaronder Zweedse puzzels, sudoku’s, zoek de verschillen, woordzoekers en noem maar op. En dit hele boek is in het thema winter!

Denksport Winter Doeboek
Denksport Winter Doeboek

Het puzzelboek heeft puzzels op verschillende niveaus, aan het begin van het puzzelboek wordt dit toegelicht. Zo kunnen kinderen ook direct zien welke puzzels geschikt zijn en welke nog te moeilijk.

Denksport Winter Doeboek
Nieuwe Denksport puzzelboeken

Het Winter Doeboek ligt vanaf dinsdag 26 november 2019 in de winkels. Nog heel even geduld dus! Kan je nou niet wachten? Reserveer hem dan in de webshop van Denksport.

Wat vinden wij ervan?

Wij hebben de puzzelboeken voor jullie mogen testen. Nu gaan we jullie niet vervelen met de antwoorden. Maar we kunnen jullie wel vertellen dat de nieuwe Denksport puzzelboeken weer leuk in elkaar zitten. Eigenlijk zoals we dat van Denksport gewend zijn. Jamie (7 jaar) begon meteen heel enthousiast te puzzelen. Kwam nog wat (te) moeilijke puzzels tegen, maar liet zich niet uit het veld slaan. Ook zijn zusje Fenna (5 jaar) puzzelt vrolijk mee, de wat simpelere puzzels zijn ook voor haar goed te doen.

Nieuwe Denksport puzzelboeken

Ook leuk om te lezen: Denksport Squla vakantieboeken

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

9 comments

  1. Mijn zoontje vindt dit soort boeken helemaal leuk. Soms puzzelen wij ook en dan wil hij meedoen. Met dit winter doeboek kan hij prima aan de slag.

  2. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon voor dit Denksport Doeboek.
    Mijn kleinzoon houdt van raadsels oplossen en puzzeltjes , dus ik maak hem hier erg blij mee.
    Heb alleen geen Social Media (Privéredenen), maar volg wel Bloglovin.
    Hoop mee te mogen loten.

  3. Voor mijn kleinzoon van 7 heel leuk en fijn! Ik zie dat er meerdere grootouders zijn die meedoen voor hun kleinkinderen! Geweldig om mee te mogen en kunnen loten! Dank u wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.