Speelgoed van het Jaar 2023 Speelgoed verkiezingen Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Miniverse Make It Mini Food Unboxing | Review

Miniverse Make It Mini Food Unboxing | Review 16 maart 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Miniverse Make It Mini Food

Het is weer tijd voor een nieuwe unboxing hype! En dan heb ik het over de Miniverse Make It Mini Food. Dit keer gaat het niet om de L.O.L. Suprise ballen (al lijken ze er wel op), maar het zijn dit keer unboxing ballen waaruit je mini food tevoorschijn tovert. Van overheerlijke milkshake tot een taart die in je hand past. Lees je mee?

Miniverse Make It Mini Food

Make It Mini Food combineert het plezier van doe-het-zelf speelgoed met de toenemende populariteit van miniatuurvoedsel. Sinds juni 2022 zijn er maar liefst 43 miljoen zoekopdrachten gedaan op de zoekterm ‘Mini Foods’ (Bron: Google Analytics). Reden genoeg voor MGA Entertainment om hier iets mee te doen. En zo zijn de Make It Mini Food speelgoedcollecties bedacht.

Miniverse Make It Mini Food

De eerste twee sets (Make It Mini Food Diner Edition en Make It Mini Food Café) zijn inmiddels verkrijgbaar en iedere verpakking bevat gedetailleerde (miniatuur)ingrediënten om lekkere hapjes en drankjes mee te maken. Wij hebben een aantal verpakkingen mogen openen. Kijk je mee?

De inhoud

De Miniverse Make It Mini Food zitten verpakt in een ‘bal’. Deze bal moet je unboxen om erachter te komen welk gerecht je gaat maken. In de bal vind je de benodigde ingrediënten en aan de hand van de receptenkaart kan je zien hoe je de gerechten kan maken!

Miniverse Make It Mini Food
De inhoud

Hoe werkt Miniverse Make It Mini Food?

Het maken van je eigen gerechten is eigenlijk heel eenvoudig! Na het unboxen van de bal heb je alles wat je nodig hebt om te starten.

Miniverse Make It Mini Food

Pak de receptenkaart erbij om te kijken welk gerecht je gaat maken. Heb je het gerecht gevonden, dan zie je precies welke stappen je moet doorlopen. In het geval van het gerecht op de foto was het heel eenvoudig. Voeg de melk (lijm) toe in de kom en meng de cereals er door.

Miniverse maken

Vervolgens moet je het gerecht 10-15 minuten in de zon laten opdrogen. Nu de zon nog weinig schijnt is de droogtijd wel veel langer. Dus voel tussendoor even voorzichtig wanneer de Miniverse droog is en geschikt is om mee te spelen!

Let op: je kan de gerechten niet eten. Het gaat hier echt om speelgoed!

Onze ervaring met de Miniverse

Wij kregen een aantal Miniverse Make It Mini Food toegestuurd om deze te testen. Met twee unboxing fans in huis natuurlijk heel leuk om te doen. Jamie (10) en Fenna (8) gingen samen aan de slag. Het unboxen van de Miniverse gaat heel eenvoudig en er komen superschattige (aldus Fenna) ingrediënten uit de verpakking.

Miniverse de gerechten

Het maken van de gerechten ging soms wat lastiger. Het openen van bijvoorbeeld het flesje melk (lijm) gaat best wel lastig. Daar kunnen kinderen soms wat hulp bij nodig hebben. Maar verder werkt het allemaal heel eenvoudig. Vooral Fenna vond het erg leuk om te doen en heeft de gemaakte gerechten inmiddels een mooi plekje op haar kamer gegeven.

Miniverse Make It Mini Food

In eerste instantie dacht ik zelf, wat doe je met de gerechten zodra ze klaar zijn? Maar gelukkig is de fantasie van kinderen veel groter. Want de Miniverse Make It Mini Food zijn heel goed te combineren met de L.O.L. mini-poppen, Barbies om andere (rollenspel)speelgoed!

Hebben jullie de Miniverse al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.