Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Mickey en de beestachtige spionnen

Mickey en de beestachtige spionnen 25 juli 20208 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Mickey en de beestachtige spionnen

Vandaag vertellen we jullie meer over het boek Mickey en de beestachtige spionnen. En dit is niet zomaar een boek! Het is meer ‘speelgoed’ dan een normaal boek door de interactieve elementen die in het boek verwerkt zitten. Lees je mee, want Operatie Huiverige Gond en Schitterende Stenen gaat van start!

Mickey en de beestachtige spionnen

Mickey is altijd op zoek naar codes om te kraken en puzzels om op te lossen. Het voelt zelfs als haar geluksdag als ze in de bus zit en een poster ziet hangen met een vreemde tekst die een code blijkt te bevatten. Na het ontcijferen van de code ontdekt Mickey een verborgen boodschap. Een boodschap die haar leidt naar een spannend avontuur vol verrassingen. Diamantdieven, hondvoerders en een buitengewone groep met beestachtige spionnen! Ga jij met Mickey op avontuur? Help de codes kraken en puzzels oplossen, ga samen het avontuur aan!

Mickey en de beestachtige spionnen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud, bevat 192 pagina’s en is ideaal voor mee op vakantie!

Anne Millers hilarisch grappige, ingenieuze en ultiem verslavende verhaal zou me als kind vrolijker hebben gemaakt dan een hond met tien staarten.

Stephen Fry

Lees het boek en kraak de codes!

Mickey en de beestachtige spionnen is een heerlijk leesboek, maar bevat ook interactieve elementen. Kraak de codes en los de puzzels op. En ben je na het lezen nog niet uit gepuzzeld? Dan kan je aan de slag met de extra puzzels achterin het boek!

Mickey en de beestachtige spionnen

Illustraties door Becka Moo

Mickey en de beestachtige spionnen bevat ook prachtige illustraties, deze zijn gemaakt door Becka Moo. En dat zegt je wellicht niet meteen iets. Maar Becka Moo heeft meer illustraties op haar naam staan. Zo schreven wij onlangs over de heruitgave van De Vijf leesboeken. Ook die illustraties zijn gemaakt door Becka!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

  1. Een leuk boek voor mijn kleine detective die dol is op raadsels en puzzels. Ik doe graag mee! ???
    Ik ben niet actief op FB, maar volg op Bloglovin.

  2. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Lezen vindt ze super leuk. Maar als boeken net iets meer hebben dan alleen een verhaal dan is ze verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.