Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

TIP! Ronaldo & Messi voetbalboeken

TIP! Ronaldo & Messi voetbalboeken 24 juli 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Voetbalboeken - Voetbalhelden Ronaldo & Messi

Heb je een voetbalfan in huis? Eentje die ook nog eens vindt dat Ronaldo of Messi de beste voetballer is? In dat geval hebben we goed nieuws, als ze tenminste ook nog van lezen houden. We vertellen je vandaag meer over twee nieuwe voetbalboeken!

Voetbalboeken voor kinderen

Als je op zoek bent naar voetbalboeken voor kinderen dan mogen dan zijn de boeken ‘Voetbalhelden – Ronaldo is de beste’ en het boek ‘Voetbalhelden – Messi is de beste’ niet ontbreken. Deze weetjes-stripboeken vertellen op een hele leuke manier de leukste weetjes over Ronaldo of Messi. Onze 8-jarige voetbalfan mocht beide boeken reviewen!

Voetbalhelden – Ronaldo is de beste

Voetbalhelden - Ronaldo is de beste - Voetbalboeken

We beginnen bij het boek ‘Voetbalhelden – Ronaldo is de beste‘. Ronaldo is namelijk het idool van Jamie! Toen hij dit boek te zien kreeg was hij dan ook meteen enthousiast. Dit boek vertelt alles over Ronaldo, zo begon Cristiano Ronaldo bijvoorbeeld als flesjesvoetballer in de straten van Madeira, maar inmiddels is hij een Europees voetbalicoon. Dit boek vertelt op een originele manier het verhaal van Ronaldo. Geen pagina’s vol tekst maar grappige striptekeningen vol weetjes, statistieken en informatie over voetbaltechnieken. In dit boek lees je waarom Ronaldo de beste is!

Voetbalhelden – Messi is de beste

Voetbalhelden - Messi is de beste - Voetbalboeken

Door naar het boek ‘Voetbalhelden – Messi is de beste‘. Ben je geen fan van Ronaldo dan ben je dat misschien wel van Messi. Ook een icoon als het gaat om voetbal. Lionel Messi was als kind al een geweldige voetballer. Had hij ooit durven dromen dat hij voor het nationale team van Argentinie zou spelen, captain van FC Barcelona zou worden en zes keer de Ballon d’Or-prijs zou winnen? Ook dit boek bestaat uit grappige striptekeningen vol statistieken, weetjes en andere informatie!

Wat vindt Jamie van deze voetbalboeken?

Onze 8-jarige Jamie is gek van voetbal, traint zelf drie keer per week en is naast gamen ontzettend graag aan het voetballen. Hij is fan van Juventus en dus ook van Ronaldo! Je snapt vast dat hij dus stond te springen toen we de voetbalboeken kregen toegestuurd. Al dacht hij eerst even dat het pagina’s vol tekst zouden zijn, toen hij zag dat dit niet het geval is werden de boeken direct opengeslagen en gelezen!

Voetbalboeken
Voetbalboeken - Voetbalhelden Ronaldo & Messi

En dat is ook zeker de kracht van deze boeken. De voetbalboeken ‘Voetbalhelden – Ronaldo is de beste‘ en ‘Voetbalhelden – Messi is de beste‘ zijn geen typische leesboeken. De boeken staan vol striptekeningen en maken het lezen echt een stuk leuker. Daarnaast zit het boek vol grappen en al snel riep Jamie ‘Moet je dit nou eens zien!’ en ‘Mama, wist jij dat….’. Inmiddels is mijn voetbalkennis ook aardig bijgespijkerd!

Voetbalboeken
Voetbalboek Ronaldo
Voetbalboek Ronaldo

De boeken zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud. En wat ons betreft echte aanraders voor iedereen die van voetbal houdt. Zeker leuk voor op een verlanglijstje van een echte voetbalfan!

Ook leuk om te lezen: De leukste voetbal cadeaus!

Hebben jullie andere leuke voetbalboeken voor kinderen in huis? Deel de tips met ons onder dit artikel in de reacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.