Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Maak je eigen Diamond Painting wenskaarten!

Maak je eigen Diamond Painting wenskaarten! 28 mei 20229 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Diamond Painting Wenskaarten

Diamond Painting, het is nog steeds razend populair! En dat is goed te begrijpen, want naast het feit dat het ontzettend rustgevend kan werken kan je er ook de mooiste creaties mee maken. Hier in huis hebben we diverse Diamond Paintings gemaakt, maar wist je dat er veel meer leuke producten zijn? Wat dacht je van Diamond Painting wenskaarten?

Wat is Diamond Painting?

Met Diamond Painting maak je de mooiste creaties met diamantjes. De meeste bekende uitvoering hiervan is een schilderij. Het lijkt eigenlijk op schilderen op nummer, maar in plaats van verf ga je aan de slag met diamantjes (steentjes) die je op het canvas plakt. Het canvas bevat een plaklaag waar jij enkel de steentjes op de juiste manier en plek op hoeft te plaatsen. Heel eenvoudig en ontzettend leuk!

Diamond Painting Wenskaarten

En het is dus niet alleen bij schilderijen gebleven. Je kan tegenwoordig ook je eigen Diamond Painting wenskaarten maken, hoe leuk is dat! Zo heb je en plezier van het maken én van het versturen, want je kan er familie of vrienden mee verrassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande sets:

Diamond Painting Wenskaarten
Diamond Painting Kaarten
Diamond Painting Wenskaarten

Hoe werkt het?

Mocht je je afvragen hoe je dan je eigen Diamond Painting wenskaarten kan maken? Het is heel eenvoudig! Wanneer je een complete set wenskaarten koopt heb je direct alles in huis. De kaarten worden geleverd met de steentjes en andere materialen die je nodig hebt en vervolgens is het een kwestie van plakken maar! Het spreekt allemaal voor zich.

Tip! Je kan ook Diamond Painting Kerstkaarten kopen.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

9 comments

  1. Helaas geeft mijn computer de melding “Deze site kan geen beveiligde verbinding leveren”, ik kan dus niet zien welke wenskaarten ik uit kan kiezen, maar ik maak heel graag kans op een mooie set.

  2. Leuk! Maar om deze te kaarten te maken, heb ik wel even tijd nodig, dus ik doe graag mee voor een set kerstkaarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.