Buitenspeelgoed Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Little Tikes Dual Splash Twister – een waterpretpark in je eigen tuin

Little Tikes Dual Splash Twister – een waterpretpark in je eigen tuin 8 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Review Little Tikes Dual Splash Twister

Met deze warme zomerdagen zoeken onze kinderen graag verkoeling op. Waterpistolen, waterballonnen en het zwembad worden uit de kast getrokken. Maar met de Little Tikes Dual Splash Twister tover je elke locatie op tot een waterpretpark. Waterspeelgoed met een extra dimensie!

Little Tikes Dual Splash Twister

Little Tikes Dual Splash Twister

Met de Little Tikes Dual Splash Twister beleven de kinderen de leukste avonturen. Het is waterspeelgoed voor buiten, maar kan daarnaast ook zonder water in huis worden gebruikt. Toen we de Little Tikes Dual Splash Twister kregen thuisgestuurd heeft het enige tijd in de woonkamer gestaan en dat was dolle pret!

Little Tikes Dual Splash Twister Waterspeelgoed

De Little Tikes Dual Splash Twister is een soort plateau waar kinderen op kunnen zitten met maximaal twee personen. Vervolgens kunnen zij zichzelf ronddraaien! Heel eerlijk gezegd was mijn eerste gedachte ‘Wat is daar nou leuk aan?’. Fenna was echter meteen fan en zat dagelijks nog voor het ontbijt op de Dual Splash Twister. Draaien, draaien en nog eens draaien. Hadden we vriendjes en vriendinnetjes te spelen, de Dual Splash Twister was helemaal hot!

Wat maakt de Dual Splash Twister dan zo leuk?

We hebben het natuurlijk nog niet over het splash-effect gehad! Wanneer je de tuinslag aansluit op de Little Tikes Dual Splash Twister begint het plezier pas echt. Je krijgt te maken met twee verschillende watersproeiers terwijl je ook nog heerlijk kan ronddraaien!

Little Tikes Dual Splash Twister review

Het water komt of uit de buitenste rand, maar wanneer je de blauw knop in het midden indrukt spuit het water uit die knop. Zo heb je verschillende standen voor heel veel speelplezier. Ideaal om tijdens de warme dagen eens lekker af te koelen.

Ook interessant: Buitenspeelgoed van Little Tikes voor in de tuin

Wat vinden wij van de Little Tikes Dual Splash Twister?

Jamie en vooral Fenna zijn al fan sinds de Dual Splash Twister werd afgeleverd door de postbode. Toen we er na een tijdje ook de tuinslang op aan hebben gesloten was het feest compleet! Al vroeg Fenna wel of er misschien ook warm water uit de tuinslang kon komen, want het was toch een beetje koud! Zo was het niet alleen voor de kinderen heel leuk, maar ook voor de ouders. We hebben de Dual Splash Twister getest op de camping, al snel kwamen er ook andere kinderen kijken en meespelen. Absoluut een grote hit. De Dual Splash Twister zorgt voor heel veel speelplezier en verkoeling! De Dual Splash Twister is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud.

Hebben jullie de Little Tikes Dual Splash Twister al in huis?

Little Tikes Dual Splash Twister

€49,99
8.7

Prijs

7.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

  • Leuk voor binnen en buiten
  • Heerlijk voor op de warme zomerdagen
  • Eindeloos speelplezier

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.