Games en Elektronica

Kurio™ TAB Lite: de vertrouwde Kurio™ in een lichter jasje!

Kurio™ TAB Lite: de vertrouwde Kurio™ in een lichter jasje! 28 juni 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kurio™ TAB Lite

Misschien heb je er al één in huis en anders ken je ze vast. De tablets die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Ook van het merk Kurio™ zijn er verschillende tablets op de markt gebracht.  Kurio™ heeft sinds deze maand een nieuwe variant in de winkel liggen: de Kurio™ TAB Lite.

Tablets voor kinderen? Waarom?

Kurio™ TAB Lite nieuwAls we even terug gaan in de tijd, dan weet ik nog maar al te goed dat ik ontzettend blij was toen de computerspelletjes steeds moderner werden. Inbellen op het internet om daar te chatten, het was fantastisch. Tegenwoordig zijn de technologische ontwikkelingen, het gebruik van het internet en de tablets en smartphones al niet meer weg te denken. Jamie en Fenna groeien ermee op en zijn er voor een 4- en bijna 6-jarige al behoorlijk handig in. Je kan de kinderen natuurlijk laten spelen op een iPad of een andere tablet, maar de zogenaamde kindertablets zijn misschien toch een verstandigere optie om zo in de gaten te houden wat onze kinderen (online) uitspoken.

De Kurio™ Tab Lite

De Kurio™ Tab Lite is een voorbeeld van een kindertablet waarmee jonge kinderen hun eerste stappen in de technologische wereld kunnen maken. Op dit moment is de Kurio™ Tab Lite op de markt gebracht. Deze voordelige versie beschikt over een 7 inch scherm en 8 GB geheugen en is te koop voor €89,99. De Kurio™ Tab Lite is uitgerust met een ouderzone en het bekende Kurio™ Genius internetfiltersysteem die meer dan 32 miljard URL’s filtert, zodat de veiligheid van het kind
gewaarborgd blijft en de ouders er geen omkijken naar hebben.

Kurio™ TAB Lite Kindertablet

Verder draait de Kurio™ TAB Lite op Android versie 6 Marshmellow en bevat het kindvriendelijke voorgeprogrammeerde content. Sinds deze maand is de Kurio™ TAB Lite te koop bij de Intertoys. Vanaf midden juli ook bij de MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp en Dreamland.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.