Bouw en Constructie

Winweek #6 – Win de K’NEX Super Value Tub bouwset

Winweek #6 – Win de K’NEX Super Value Tub bouwset 23 juni 201815 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Komt de K’NEX Super Value Tub bouwset je bekend voor? Dat kan kloppen! Tijdens onze eerste winweek eerder dit jaar hebben we deze set namelijk al een keer weggegeven. En omdat jullie zo enthousiast hebben gereageerd doen we dit gewoon nog een keer! Hier in huis is spelen met K’nex favoriet. Jamie (5 jaar) bouwt ontzettend graag diverse voertuigen en Fenna (4 jaar) heeft er een sport van gemaakt om zoveel mogelijk K’nex aan elkaar te klikken. Hebben jullie ook K’nex fans in huis? Lees dan snel verder!

De K’NEX Super Value Tub bouwset

K’NEX Super Value Tub bouwsetWe vertellen je graag eerst even meer over de K’NEX Super Value Tub bouwset. Je kunt deze bouwset met maar liefst 521 onderdelen gebruiken om de leukste bouwwerken te creëren. De set is voorzien van een instructieboekje met 35 unieke modellen, van een reuzenrad tot een dinosaurus. Alle onderdelen bewaar je eenvoudig in de bijgeleverde bewaaremmer, zodra je even geen zin hebt om te bouwen. Het leuke aan K’nex is het dat je het altijd met andere bouwsets kan combineren. De kinderen spelen dan ook nog al te graag met mijn K’nex van vroeger!

Win de K’NEX Super Value Tub bouwset

Snel verder naar het belangrijkste onderdeel: het winnen! Door de onderstaande stappen te doorlopen maak je kans op de bouwset. Niet moeilijk en kost je slechts 2 minuten! We zijn ook heel benieuwd voor wie jij de K’NEX Super Value Tub bouwset wilt winnen?

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de K’NEX Super Value Tub bouwset wordt op maandag 2 juli 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

15 comments

  1. Ben wel bekend met K’Nex maar hebben ‘t niet in huis.. Zou erg fijn zijn om een doos te winnen voor kleinzoon van 5. Wat zal hij verrast zijn want hij vindt konstruktie speelgoed erg leuk. Van vroeger weet ik dat je er eindeloos mee kan spelen.

  2. Dit is een hele mooie winactie. Mijn zoontje kent dit van school en wil graag zelf ook K’NEX, dit zou een mooi begin van zijn verzameling zijn!

  3. Wat een mooie winactie, ik loot ook graag mee! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

  4. Dit zou super gaaf zijn voor de kids van mijn klas van volgend jaar. Groep 3 houdt zo van spelen! En dit is geweldig stimulerend!

  5. Ik doe heel graag mee voor de kinderen, zullen ze prachtig vinden.
    Waag graag een kans 🙂

    Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.