Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Review | Just Dance 2020

Review | Just Dance 2020 4 december 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Just Dance 2020

Wist je dat Just Dance alweer 10 jaar bestaat! En in Just Dance 2020, de nieuwste editie van dit spel, wordt dat uiteraard groots gevierd. Ga jij samen met 120 miljoen anderen de uitdaging aan om ook de nieuwste tracks onder de knie te krijgen? We vertellen je vandaag meer over Just Dance voor de Nintendo Switch!

Just Dance 2020 – Nintendo Switch

Just Dance 2020

Just Dance 2020 is het nieuwste deel in de grootste muziekgameserie ooit. Voor op de Wii is het zelfs de allerlaatste game van Ubisoft ooit. Maar de game verschijnt gelukkig ook op de Playstation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. En op de Nintendo Switch mochten wij dit spel voor jullie testen!

Wat is er nieuw?

Het spel wordt al jaren uitgebracht dus wat is er dan eigenlijk nieuw? Op dat gebied schrijven we dit jaar historie. Voor het eerst in de Just Dance geschiedenis is er een Nederlandstalige track toegevoegd aam de officiele tracklist. En tot grote vreugde van mijn dochter Fenna (5 jaar) is dat 10.000 luchtballonnen van K3!

Just Dance 2020 - 10.000 luchtballonnen K3

Maar dat is niet alles! Just Dance 2020 heeft meer toffe features.

The All Stars Mode in Just Dance 2020

Je danst dit jaar op 40 nieuwe monsterhits en op meer dan 500 extra nummers via Just Dance Ulimited. Hierbij komen er de nieuwste hits voorbij zoals bijvoorbeeld ‘7 Rings’ van Ariana Grande en ‘Bad Guy’ van Billie Eilish maar ook bekende kinderliedjes zoals ‘Baby Shark’. En daarnaast kan je het 10-jarig bestaan vieren in de speciale All Stars-modus. Herbeleef al jouw favoriete nummers en dansjes en krijg zo het ultieme ’10 jaar Just Dance’ gevoel.

Just Dance

Nieuwe kinderliedjes

Ook dit jaar kunnen de kleinste kinderen ook weer lekker dansen. Er zijn maar liefst 8 nieuwe liedjes toegevoegd. Zo leren ook kleine kinderen op een simpele manier de leukste dansjes.

Sweat-modus om lekker te zweten

Verbrand calorieën terwijl je danst! Dat doe je natuurlijk sowieso maar de nummers in de sweat-modus dagen je nog net even extra uit! Een leuke nieuwe feature in Just Dance 2020.

Terug van weggeweest

In een spel dat al jaren een succes is wordt natuurlijk niet alles vernieuwd. Zo zijn er ook nog een aantal onderdelen die je wellicht herkent als je al eerder Just Dance hebt gespeeld!

Co-op mode – samen dansen

Dans samen in de coop-modus om de hoogste scores te halen. Zo hoef je niet altijd tegen elkaar te strijden, maar is het ook gewoon leuk om samen te dansen.

Baby Shark

Dans online op de World Dance Floor

Dans met online spelers uit de hele wereld in World Dance Floor. Wie heeft de beste dansmoves?

Wat vinden wij van Just Dance 2020?

Maar al te graag wilden wij Just Dance 2020 voor op de Nintendo Switch testen! Ook de 2018 en 2019 edities hebben we in huis en deze worden nog regelmatig gespeeld. En Just Dance 2020 viel dan ook meteen in de smaak. Fenna (5 jaar) wilde direct 10.000 luchtballonnen van K3 dansen, maar ook Baby Shark en een lied uit Frozen 2 waren direct favoriet.

Just Dance

Ook leuk om te lezen: Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch

Jamie (7 jaar) vond ook een aantal favorieten nummers en begon meteen online te spelen. Samen dansten we een online competitie, waar we 93ste werden van de 171 deelnemers. Nog even oefenen dus! Het enige wat wij jammer vinden aan het spel is Just Dance Unlimited, dit zie je bij heel veel liedjes staan en helaas moet je voor deze dienst betalen. Wat kost Just Dance Unlimited dan? Je hebt verschillende abonnementsvormen, maar voor 12 maanden kost dit 25 euro per platform. Je kunt het dus niet aanschaffen voor Just Dance 2020 voor de Nintendo Switch en vervolgens ook gebruiken op de Playstation 4. Maar gelukkig zijn er in het standaardspel al zoveel dansjes die je kunt oefenen dat je zonder Just Dance Unlimited ook zeker uit de voeten komt!

Hebben jullie Just Dance 2020 al in huis?

Just Dance 2020

€36,99
9

Kwaliteit

9.0/10

Prijs

9.0/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

  • Speelplezier voor jong en oud
  • Na de 2018 en 2019 editie zijn de kinderen ook helemaal gek van Just Dance 2020

Cons

  • Just Dance Unlimited kost je extra (abonnement)

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.