Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Televisie & film

Huisdiergeheimen 2 – The Secret Life of Pets 2

Huisdiergeheimen 2 – The Secret Life of Pets 2 8 december 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Huisdiergeheimen 2

Heb je zin om een vrolijke animatiefilm te kijken? Dan is Huisdierengeheimen 2 een aanrader voor iedereen die van dieren houdt! Het is de opvolger van de film Huisdierengeheimen en de film viel bij onze 7-jarige in de smaak. Met de dvd in huis is het nog meer genieten!

Huisdiergeheimen 2 – de film

Heb je de eerste film gemist, dan is het gewoon mogelijk om Huisdiergeheimen 2 te kijken. Om kennis te maken met de hoofdrolspelers in de film kan je ook beginnen met deel 1 van de film. Beide films zijn los van elkaar te kijken.

Huisdiergeheimen 2

De hoofdrol wordt gespeeld door Max (een hond), Max beleeft een avontuur met de slome kat Chloe, het dwerkeeshondje Gidget, mopshond Mel, het gekke konijntje Sneeuwbal, cavia Norbert en de knorrige bastaard Duke. In deels twee van de film leert Max hoe het is om niet meer op de eerste plaats te komen, er komt namelijk een nieuwe inwoner bij hem in huis: een baby! Dat is even slikken en zorgt voor een doldwaas avontuur. Max, Didget en Sneeuwbal spelen de hoofdrollen en maken allemaal een avontuur mee dat uiteindelijk samenkomt.

Wat vinden wij van de film?

Jamie (7 jaar) heeft Huisdiergeheimen 2 aan één stuk door gekeken (en dat gebeurt niet vaak). De spannende avonturen en leuke grappen trokken zijn aandacht. Je aandacht wordt ook goed bij de film gehouden doordat je drie verhalen mee krijgt, die van Max, Gidget en Sneeuwbal.

Huisdiergeheimen

Ook leuk om te kijken: Ugly Dolls – de film

De introductie van diverse personages, de grappen en de leuke verhalen zorgen voor een leuke film. Al moet je hier als volwassen persoon niet verwachten dat je een hoogstaande film zit te kijken. De makers van de film proberen een aantal boodschappen mee te geven, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat deze bij onze 7-jarige zijn overgekomen. Maar goed, als ze schik hebben tijdens het kijken een film is dat ook helemaal goed toch! Deel 1 van Huisdiergeheimen hebben we hier inmiddels ook in huis, daar zijn we stiekem toch ook heel nieuwsgierig naar!

Huisdiergeheimen 2
Hebben jullie de film Huisdieren 2 al gezien?

Huisdiergeheimen 2

€16,99
8.5

Kwaliteit

9.0/10

Prijs

8.5/10

Kijkplezier

8.0/10

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.