Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Dit is het leukste houten speelgoed van Sophie de Giraf

Dit is het leukste houten speelgoed van Sophie de Giraf 28 mei 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Houten speelgoed van Sophie de Giraf

Sophie de giraf, wie kent haar niet? Inmiddels is Sophie favoriet bij ontzettend veel baby’s en peuters. Top favoriet onder de kraancadeaus en niet meer weg te denken uit de winkels. Wij schreven al eerder over het leukste Sophie de Giraf speelgoed en vandaag gaan we het hebben over het leukste houten speelgoed van Sophie de Giraf!

Wie is Sophie de Giraf?

Mocht je Sophie nog niet kennen, we vertellen je graag meer over haar. Al meer dan 50 jaar is Sophie het beste vriendinnetje van meer dan 40 miljoen baby’s wereldwijd. Deze giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en verf en dus 100% veilig. Sophie stimuleert de zintuigen van baby en peuter. Ken je haar nog niet? Dit is Sophie de Giraf!

Houten speelgoed van Sophie de Giraf

Van 100% veilig rubber gaan we nu over naar 100% veilig houten speelgoed van Sophie de Giraf. Veiligheid staat namelijk altijd voorop bij het ontwikkelen van speelgoed voor baby’s en peuters. Het hout gebruikt in het speelgoed is afkomstig van de Hevea boom. Overigens is niet al het speelgoed alleen van hout, er zitten ook hout en rubber combinaties tussen. Kijk je mee?

Sophie de giraf So Pure Rammelaar

De So Pure houten rammelaar heeft alles om de zintuigen van baby’s te prikkelen. Schud met de rammelaar en hoor de balletjes tegen elkaar aan komen. De rubberen rand aan de rammelaar is ideaal om op te bijten wanneer een baby last heeft van doorkomende tandjes. De bijtringen zijn vrolijk gekleurd en uiteraard veilig. De rammelaar is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden oud.

Sophie de giraf So Pure rubber en hout rammelaar

Sophie de giraf So Pure Houten Bootje

Door naar Sophie de Giraf speelgoed voor in bad! Dit So Pure houten bootje drijft op het water en met zijn boei (afneembaar) is het gegarandeerd speelplezier. Het bootje heeft een handige vorm die gemakkelijk is vast te pakken met kleine handjes. Het bootje bevat geen gaatjes waardoor er geen water in het speelgoed kan komen. Het Sophie de Giraf houten speelgoed bootje is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar oud.

Sophie de giraf So Pure rubber en hout bootje

Sophie de Giraf So Pure Bijtring

Ook de Sophie de Giraf So Pure Bijtring is ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes. De bijtring heeft 2 verschillende materialen om pijnlijk tandvlees te kalmeren. De oortjes en hoorntjes bieden verlichting. Verder is de bijtring eenvoudig vast te pakken en geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden.

Houten speelgoed van Sophie de Giraf

Janod Sophie de Giraf Auto

Voor kinderen vanaf 3 jaar oud is er de Janod Sophie de Giraf Auto. Deze houten speelgoed auto helpt kinderen bij het ontwikkelen van de motoriek. De kop van Sophie en de koplampen van de auto kunnen bewegen. En zeg zou zelf, dit houten speelgoed van Sophie de Giraf ziet er ontzettend leuk uit, niet?

Janod Sophie de Giraf Auto
Hebben jullie al houten speelgoed van Sophie de Giraf in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.