Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Het ultra coole Meester Jesper boek | Review

Het ultra coole Meester Jesper boek | Review 17 april 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het ultra coole Meester Jesper boek

Heb je kinderen die gek zijn op Tiktok, Youtube of Instagram? Dan is de kans groot dat zij Meester Jesper wel kennen! Meester Jesper staat bekend om zijn superhandige hacks die op school kunnen helpen. Een lifehack voor procenten of meer informatie over het fokschaap? Meester Jesper leert het je allemaal op Tiktok en in zijn boek ‘Het ultra coole Meester Jesper boek‘!

Het ultra coole Meester Jesper boek

Meester Jesper is naast meester van groep 7/8 de leukste bekende Nederlandse meester op diverse social media kanalen. Op Tiktok, Instagram en Youtube deelt hij reken- en taalhacks, sketches over school en leuke dansjes met zijn klas. En het boek ‘Het ultra coole Meester Jesper boek’ is hier een vervolg op!

Het ultra coole Meester Jesper boek

In dit boek deelt Meester Jesper superhandige hacks die je op school kunnen helpen, maar dat is niet alles. In het boek lees je ook verhalen uit de klas, krijg je social media tips en vind je diverse challenges!

De inhoud van het boek

Het ultra coole Meester Jesper boek begint met meer informatie over Meester Jesper. Wat zit er bijvoorbeeld in zijn tas en wat is zijn favoriete lunch. Maar nog leuker, een top 20 van dingen die zijn leerlingen doen waar Meester Jesper niks van begrijpt! Weet je genoeg over Meester Jesper dan is het tijd om aan de slag te gaan met een aantal raadsels of misschien wel de leeschallenge.

Het ultra coole Meester Jesper boek

Ook als je meer over Social Media wilt weten is dit boek ideaal, want Meester Jesper vertelt precies hoe hij omgaat met Social Media en zijn leerlingen in de klas. Het plaatsen van een filmpje gaat altijd in overleg, zodat ook al zijn leerlingen achter de filmpjes staan.

Social Media Do's and Don'ts

Verder leer je in het boek over Brainfood, welk eten is goed voor je brain? Maar ook energizers komen aan bod, hoe kan je je makkelijker concentreren tijdens je schoolwerk? Maar het leukste zijn natuurlijk wel alle hacks! Van lifestyle hacks tot rekenhacks je vindt ze allemaal in het boek.

Het ultra coole Meester Jesper boek

En het leuke aan het boek? Het is lekker interactief! Want ook de link met de filmpjes op Social Media kanalen is gelegd. Door simpelweg de QR codes in het boek te scannen kan je exclusieve filmpjes bekijken.

Wat vinden wij van het boek?

Het ultra coole Meester Jesper boek werd hier heel enthousiast ontvangen. Zowel Jamie (9), Fenna (7) als manlief hebben al regelmatig filmpjes van Meester Jesper voorbij zien komen. Luid werd er geroepen: ‘Dat is de meester van de rekenhacks! Kijk mama, hier heb je zo’n filmpje.’. Het boek werd dus al heel snel uit mijn handen getrokken en bekeken.

Meester Jesper boek

Naast alle hacks en dansfilmpjes waren ze ook meteen enthousiast over de andere challenges in het boek. Fenna wilde meteen een smoothie maken en ook diverse ezelsbruggetjes werden besproken. En heel eerlijk? Zelfs voor mij was dat wel weer even een handige opfrisser. Want eigenlijk wist ik helemaal niet dat achter de Q altijd een u komt, nooit bij stilgestaan. En waar ik vroeger nog oefende met het kofschip hebben we het nu natuurlijk over ‘t sexy fokschaap.

Oftewel, Het ultra coole Meester Jesper boek is interactief, uitdagend en leuk voor jong en oud. Zeker voor de fans van Meester Jesper een absolute must-have!

Ook leuk om te lezen: Leestip voor TikTok-liefhebbers | De TikTok Challenge

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.