Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Het Minecraft Jaarboek 2022 | Review

Het Minecraft Jaarboek 2022 | Review 2 december 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het Minecraft Jaarboek 2022

Het spel Minecraft is nog steeds razend populair! In dit spel waar alles draait om bouwen met blokken, bouwen kinderen en volwassenen de mooiste werelden. En als je dan zo’n grote fan bent van het spel, dan is op de hoogte blijven natuurlijk van groot belang! Gelukkig kan dat met het Minecraft Jaarboek 2022! Ontdek de laatste updates tot de nieuwste games, maar dat is zeker niet alles, lees je mee?

Wat is Minecraft?

Heel eerlijk, tot voor de zomervakantie wist ik dat Minecraft iets was met blokjes en bouwen, maar verder had ik geen idee! Totdat Jamie (9) steeds vaker het spel begon te spelen. En dat was het moment waarop ik dacht, wat is het eigenlijk precies? Om te beginnen leerde ik dat Minecraft dus al is ontstaan in 2009, dat is 12 jaar geleden (wow!). En verder leerde ik dat het echt draait om blokken en bouwen. Met de blokken bouw je van alles, denk aan huizen, kastelen, boten of misschien wel een achtbaan. Je komt terecht in een wereld waar je van alles kunt ontdekken. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen unieke wereld!

Het Minecraft Jaarboek 2022

Ik was dus totaal niet op de hoogte van het spel, de mogelijkheden of de laatste nieuwtjes. Jamie wist al veel meer, maar sinds we het Minecraft Jaarboek 2022 in huis hebben weten we nog meer. Dit boek staat vol activiteiten, bouwideeën en verschillende uitdagingen die je in het spel kan uitproberen.

Het Minecraft Jaarboek 2022

En dat is niet alles, want je leert allemaal bijzondere weetjes? Weet jij bijvoorbeeld hoelang de langste Minecraft marathon heeft geduurd? Ga je liever aan de slag probeer dan eens de Ondergrondse Bouwuitdaging. Of schrijf je eigen Minecraft update! Welke update zou jij graag terug zien in het spel? Beschrijf jouw ideeën in het Mincraft Jaarboek 2022!

Minecraft record
Bouw je eigen update
Zoek de verschillen

Het boek staat trouwens niet helemaal in het teken van Minecraft spelen op een scherm. Wat dacht je van een spelletje ‘Zoek de verschillen’? Door het boek vind je meerdere spelletjes om te spelen.

Wat vinden wij van het Minecraft Jaarboek?

Jamie (9) is een groot Minecraft fan! Samen met vriendjes (of alleen) bouwt hij allerlei creaties. Dit boek kwam dan dus ook als geroepen voor nog meer inspiratie. Jamie bladerde het boek door en riep direct ‘Ik weet wat ik wil bouwen.’. Hij kreeg nieuwe ideeën en ging direct aan de slag.

Het Minecraft Jaarboek 2022
Het Minecraft Jaarboek 2022

Heel eerlijk gezegd vindt Jamie de spelletjes in het boek zoals ‘Zoek de verschillen’ minder leuk, maar Fenna (7) vindt die juist weer heel leuk om te doen. Jamie vindt vooral de bouwuitdagingen interessant en leerzaam. Op een hele simpele manier leer je zo toch weer meer over de opties die Minecraft biedt. En in mijn ogen zijn die eindeloos!

Gaan jullie het Minecraft Jaarboek 2022 in huis halen?

Ook leuk om te lezen: Alles over het Minecraft bordspel

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.