Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Het leven van een loser

Het leven van een loser 26 augustus 20194 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het leven van een loser vet koel

Misschien ken je de razend populaire serie ‘Het leven van een loser’ wel! Er zijn namelijk al dertien boeken uit deze serie op de markt gebracht. En we vertellen jullie vandaag over het meest recentste boek: Het leven van een Loser Vet Koel!

Het leven van een loser

De boekenserie het leven van een loser is bedacht door Jeff Kinney. In de boeken staat Bram Botermans centraal, dit is een supergrappige antiheld die letterlijk en figuurlijk door het leven struikelt. Bram Botermans heeft een hoge pet van zichzelf op, hij vindt zichzelf perfect. In zijn omgeving denken zij daar net iets anders over. Bram staat erom bekend dat hij een sukkel zal blijven, die door het leven struikelt en van de één in de andere ramp belandt. Dit resulteert in veel grappige avonturen die Bram beleeft met zijn beste vriend Theo.

Het leven van een loser

Het leven van een loser is een serie voor jonge lezers. Met behulp van de hulplijntjes onder de zinnen kunnen ook jonge kinderen het boek lezen. Daarnaast worden de verhalen ondersteund door (veel) cartoonachtige illustraties (zie hierboven).

Het nieuwste deel: Vet Koel

Het leven van een loser – Vet Koel is het dertiende deel in de populair boekenserie. En ook in dit deel speelt Bram de hoofdrol. Door een zware sneeuwval heeft Brams school ijsvrij. En dat is fantastisch, al snel verandert de woonwijk in een winters slagveld. IJsforten en epische sneeuwballen gevechten zijn het gesprek van de dag. En midden in de vuurlinie zitten Bram en Theo. Het wordt een gevecht op leven en dood! Halen Bram en Theo de dooiperiode niet of worden het sneeuwhelden?

Het leven van een loser vet koel

Ook dit deel bevat de hulplijnen en illustraties! De boeken staan bekend als humoristisch en zijn wat ons betreft zeker een aanrader om kinderen aan het lezen te krijgen. Bij ons nichtje zijn de boeken in ieder geval favoriet!

Ben je gek op boeken? Bekijk dan ook de andere boeken waar wij over schreven in de categorie boeken!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

4 comments

  1. Dit zijn leuke boeken om kinderen aan t lezen te krijgen..mijn kleindochter leest ze graag. .( als ik t klaarleg op tafel)..ik doe mee voor t nwe deel.

  2. Mijn zoontje vindt de boeken van ‘Het leven van een loser’ erg leuk, daarom doe ik graag voor hem mee. Leesstimulans is altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.