Het Beste Speelgoed van Nederland Speelgoed verkiezingen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Hét Beste Speelgoed van Nederland, de winnaars!

Hét Beste Speelgoed van Nederland, de winnaars! 31 oktober 20201 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Verkiezing Het Beste Speelgoed van Nederland 2020

Afgelopen week zijn de winnaars van de verkiezing ‘Hét Beste Speelgoed van Nederland’ bekend gemaakt. En deze winnaars delen we natuurlijk graag met jullie! Heel handig als je nog op zoek bent naar inspiratie voor op een verlanglijstje voor de decembermaand!

Nieuwe verkiezing in 2020

Dit jaar werd deze verkiezing voor het eerst georganiseerd. Speelgoedmakers konden speelgoed aanmelden voor de verkiezing en vervolgens werd dit getest door kinderen op diverse basisscholen. Het genomineerde speelgoed werd vervolgens beoordeeld door een vakjury en nu is het tijd voor de winnaars!

Dit zijn de winnaars van de verkiezing ‘Hét Beste Speelgoed van Nederland

De verkiezing kent maar liefst 5 winnaars. In verschillende leeftijdscategorieën maar er is ook een overall winnaar. Welk speelgoed is bekroond tot Hét Beste Speelgoed van Nederland door kinderen en de vakjury? We gaan het je nu vertellen

0 t/m 3 jaar: Mijn Meeneem Kinderdagverblijf van Playmobil

Het Mijn Meeneem Kinderdagverblijf van Playmobil is de winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 0 t/m 3 jaar oud! Deze veelzijdige set van Playmobil 1.2.3. biedt veel plezier en een leerzame ervaring. Het is kleurrijk speelgoed, simpel en ook makkelijk om mee te nemen.

Playmobil 1.2.3 Mijn meeneem kinderdagverblijf - Genomineerd Speelgoed van het Jaar 2020

Lees hier onze ervaring met het Meeneem Kinderdagverblijf!

4 t/m 6 jaar: Aqua Gelz Deluxe Speelset

In de categorie kinderen van 4 t/m 6 jaar oud is de winnaar de Aqua Gelz Deluxe Speelset. Met de Aqua Gelz maak je de mooiste ontwerpen door het in een vorm te doen en daarna te zien veranderen in een zachte creatie. Eenvoudig ontwerpen, onderdompelen en spelen is waar het om draait!

Aqua Gelz Deluxe Speelset

10 t/m 14 jaar: Nikko – Omni X – radiografisch bestuurde (RC) auto

De Nikki Omni X radiografische bestuurbare auto is de winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 10 t/m 14 jaar! De Nikko Omni X heeft een unieke wiel-in-wiel constructie die het rijden en driften een andere dimensie geeft. Elk wiel heeft 8 kleine rollende delen in het wiel verwerkt waardoor je extreme drifts en spins kunt uitvoeren!

Nikko - Omni X - radiografisch bestuurde (RC) auto

15+: Het Jachtseizoen Bordspel

Voor dat we doorgaan naar de overall winnaar eerst nog de winnaar in de categorie 15+! Jawel, het bordspel het Jachtseizoen! Wie StukTV kent kent ook het Jachtseizoen wel! In dit spel ga je met een team van vrienden aan de ultieme jacht beginnen. Werk samen om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Lukt het jullie binnen de 4 uur?

Het Jachtseizoen - Bordspel

En dan de overall winnaar: L.O.L. Surprise OMG Dolls

En tot slot de overall winnaar van de verkiezing Hét Beste Speelgoed van Nederland 2020: de L.O.L. Surprise OMG poppen! Geen L.O.L Suprise ballen meer maar echte grote poppen! Ook bij dit speelgoed draait het om het unboxen, de toffe verrassingen en uiteindelijk de pop. Een absolute musthave voor op de verlanglijstjes!

L.O.L. Surprise OMG

Zat jouw favoriet ook tussen de winnaars? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Wij zijn benieuwd!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

  1. Toppie weer genoeg keuze voor de kleinkids de Auqa gelz de luxe speelset of de radio grafische auto zijn super leuk .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.