Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Glitterbaas, voor iedereen die gek is op glitters

Glitterbaas, voor iedereen die gek is op glitters 30 oktober 202018 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Glitterbaas - knutselen met glitters

T-shirts met glitters en knutselen met glitters, hier in huis is het favoriet! We hebben alleen één klein probleempje, de buisjes met kleine glitters zijn hier absoluut niet favoriet bij mama! Gelukkig heeft Glitterbaas de oplossing. Knutselen met fijne glitters en zonder rommel! Lees je mee?

Wat is Glitterbaas?

Bij Glitterbaas draait het om een uniek stukje kunst dat je kunt maken met glitters! Het zijn doe-het-zelf-pakketten voor kinderen om lekker creatief aan de slag te gaan. Deze pakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een prachtig glitterkunstwerk!

Hoe werkt Glitterbaas?

Wij kregen de mogelijkheid om een doe-het-zelf glitterpakket te testen. Maar wat ga je dan testen en wat maak je precies? Op de website van Glitterbaas zijn ontzettend veel verschillende pakketten te vinden. Maak bijvoorbeeld een glitter cupcake, beertje, vliegtuig, ster, smiley, babyvoetjes, een klavertje vier of iets heel anders. Bekijk hier het hele assortiment!

Met drie katten in huis en een echt kattenmeisje kon het natuurlijk niet anders dan dat Fenna (6 jaar) koos voor de Glitter-M-Zelf Kat.

De inhoud

Je krijgt het glitterpakket thuisgestuurd en dit past door de brievenbus. Superhandig, want je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven! Benieuwd wat er in het pakket zit? Heel simpel, alles wat je nodig hebt!

De inhoud

In de set vind je een canvas, verf en een kwast, lijm, glitters, een potloodje en de gebruiksaanwijzing. Je hebt helemaal niks extra’s nodig, je kunt direct aan de slag.

Aan de slag met Glitterbaas

Fenna kon niet wachten om te beginnen, zeker niet toen het doosje met glitters open ging. Er wordt een doosje meegeleverd met glitters in allerlei kleuren en formaten!

Glitterbaas

Voordat je kunt beginnen moet de glitters echter nog even aan de kant!

Stap 1 – Schilder het canvas

Het maken van je eigen Glitterbaas begint bij het schilderen van het canvas. Hiervoor gebruik je de bijgeleverde verf (de kleur mag je kiezen bij het bestellen) en kwast. Het hele canvas mag geschilderd worden, ook de lijnen van de afbeelding die je hebt gekozen.

Laat de verf 2 uurtjes drogen en ga dan verder met stap 2.

Stap 2 – Glitters plakken!

Het is nu tijd om glitters te plakken. Deze plak je binnen de lijstjes van de afbeelding met de bijgeleverde lijm. Deze kan je eenvoudig aanbrengen om vervolgens met het potloodje (of je vingers) de glitters op jouw Glitterbaas te plakken! Dit kan je alleen doen of met zijn tweeën.

Knutselen met glitters
Glitterbaas - knutselen met glitters

Wat vinden wij van Glitterbaas?

Dan natuurlijk de belangrijkste vraag, wat vinden wij van Glitterbaas en is het een aanrader? Fenna (6 jaar) was bij binnenkomst van het pakket al direct enthousiast. De glitters die worden bijgeleverd zijn ontzettend leuk. De glitters variëren van groot naar klein, hebben verschillende kleuren maar zijn ook allemaal anders. Van rondjes, diamantjes, vlindertjes tot bloemen. Er zit echt van alles tussen!

Glitterbaas

Toen Fenna door had dat ze er ook nog eens een poes mee kan maken ging ze enthousiast aan de slag. Het enige nadeel was de wachttijd tijdens het drogen, maar daarna was het plakken maar. Ze is er zeker een paar uur mee bezig geweest om tot het onderstaande resultaat te komen.

Het resultaat

En zoals je ziet in het zakje, er blijven meer dan genoeg glitters over om nog lekker mee te spelen of te knutselen! Wat ons betreft echt een aanrader voor elke knutselfan! Het is eigenlijk een soort diamond painting maar dan met glitters.

Enthousiast? Je shopt hier je eigen Glitterbaas!

Kerst cadeau

Tip voor de feestdagen!

Dan meteen een tip voor de feestdagen! Glitterbaas heeft speciaal voor de decembermaand ook een Glitterbaas kerstboom. Zeker in deze tijd alvast leuk om in de kerstsferen te komen!

Tip! Kan je niet wachten om een Glitterbaas te bestellen? Vergeet je dan niet aan te melden voor de nieuwsbrief. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt 10% korting op de eerste bestelling. En bestel je een kerst glitterbaas, dan ontvang je een extra zakje kerst-glitters!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

18 comments

  1. Ik heb om privéredenen geen Soc.Media, maar volg wel bloglovin.
    Heel graag zou ik mee willen doen voor mijn jongste kleindochter, die gek is op glitters.

  2. Mijn ene dochter roept heel hard de cupcake terwijl mijn andere dochter fan van het poesje is.
    Aangezien het iets meer voor de oudste is gaan we voor de cupcake.
    Weten we meteen een leuk 5 dec kadootje voor de ander

  3. Wat leuk! Heerlijk aan de slag met glitters. Dat is wel iets voor mijn meisje. Wat is er veel leuks, ik ga voor de kroon, want dat hoort bij een prinses en daar is mijn meisje dol op! Ik ben niet actief op FB, hopelijk mag ik ook via de blog een kansje maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.