Bouw en Constructie Trends

Gigantische LEGO Eiffeltoren | Nieuw!

Gigantische LEGO Eiffeltoren | Nieuw! 29 oktober 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

We hebben cool nieuws vandaag! Het schijnt namelijk dat LEGO binnenkort een hele toffe set uitbrengt, namelijk een LEGO Eiffeltoren. Dit wordt een enorme set en het zou uitkomen rond Black Friday dit jaar. De toren wordt maar liefst 1,5 meter hoog en 50 centimeter breed. Maak dus maar snel plaats in huis!

LEGO Eiffeltoren

Deze set zou meer dan 10.000 steentjes hebben. Je hoeft je dus niet te vervelen de aankomende kerstvakantie! Het is niet bedoeld als kinderspeelgoed, maar vooral voor volwassenen. De set zou dan ook als leeftijdsadvies 18+ hebben. De toren wordt waarschijnlijk donkergrijs qua kleur, volgens de geruchten althans. En begin maar alvast te sparen, want de set gaat waarschijnlijk rond de 680 euro kosten. Zoals jullie misschien nog weten was er in 2007 ook al een Eiffeltoren set verschenen. Maar die was veel kleiner en deze set zou dus veel groter worden. Het is nog niet bekend of de bekende liften van de Eiffeltoren onderdeel uit maken van de set. Wel komt de toren waarschijnlijk op een soort frame te staan voor de stabiliteit.

En dan nog meer geruchten. Er zou ook nog een exclusieve Gift With Purchase worden weggeven bij de release van deze LEGO Eiffeltoren. Een soortgelijke actie had LEGO twee jaar geleden ook met LEGO Colosseum. Deze keer zou het gaan om Eiffels Appartement. Dit is de kamer die te vinden is in de top van de Eiffeltoren. Sinds 2015 is het appartement ook open voor toeristen. Wist je trouwens dat daar ook wassen beelden in staan? Dit zijn Gustave Eiffel, de Amerikaanse uitvinder Thomas Edison en Eiffels dochter Claire

Wij zijn heel erg benieuwd hoe de set eruit komt te zien en of het bijvoorbeeld net zo cool wordt als de set van het Colosseum of die van de verschillende voetbalstadions zoals Camp Nou. Ook zijn we trouwens erg benieuwd naar de set van de Titanic die volgende maand verschijnt. Die set telt overigens ook meer dan 9000 stenen! Wij gaan de LEGO aanbiedingen in ieder geval goed in de gaten houden!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.