Buitenspeelgoed

Gazillion Bubbles de speelgoedlijn vol met bubbels!

Gazillion Bubbles de speelgoedlijn vol met bubbels! 6 juni 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Iedereen kent de bellenblaas wel! De bellenblaas is te koop in diverse winkels en zorgt voor heel veel speelplezier. Maar het zal je wellicht niet verbazen dat er naast de standaard bellenblaas alweer veel meer opties zijn om de kinderen een paar uur te vermaken met zeepbeloplossingen. Ken je bijvoorbeeld het assortiment van Gazillion Bubbles al?

Meer over Gazillion

Misschien ken je het merk Gazillion Bubbles nog niet, dat kan! We vertellen je er graag wat meer over. Dit merk is al meer dan een decennium marktleider op het gebied van bubbelproducten. Met de uiterst geheime zeepbeloplossing van Gazillion blaas je grotere, kleurrijke en heldere bubbels dan bij alle andere zeepbeloplossingen, aldus Gazillion.

De producten van Gazillion Bubbles

De producten van Gazillion Bubbles varieren van bubbelstokken tot een ware Whirlwind Party Machine. Voor groot en klein, voor jong en oud, voor iedereen ontzettend leuk!

Gazillion Bubbles

Giant Gazillion Premium Bubbles

Ben je klaar om met de Giant Gazillion Great Big Bubble Wand of de Giant Incredibubble Wand  aan de slag te gaan? Met deze sets maak je gigantisch grote bubbels door met een stok rond te zwaaien. Je kunt bubbels maken zo groot als jezelf. Je koopt de sets al vanaf €9,99!

Gazillion Bubbles Tornado

Ben je geen fan van grote bubbels? Vind je het leuker om een hele bubbelstorm te creëren? In dat geval is de Gazillion Bubbles Tornado echt wat voor jou! Met deze bubbelmachine maak je 4.500 bubbels per minuut met slechts één druk op de knop. De Gazillion Tornado is verkrijgbaar voor € 14,99.

Gazillion Bubbles

Gazillion Bubbles Whirlwind Party Machine

Vind je een bubbelstorm te klein? Geef je liever een mega bubbelfeest? Dan heb je de Whirlwind Party Machine! Dit is de grootste bubbelmachine uit het Gazillion assortiment. Deze machine blaast 7.500 bellen per minuut en is verkrijgbaar voor € 34,99.

Ook leuk om te lezen: Staan in een mega bubble met SES Creative

Voor alle kinderen die gek zijn op bubbels zijn de producten van Gazillion Bubbles heel leuk om eens te proberen. Zeker met het mooie weer, dan glinsteren deze bubbels nog eens extra mooi door de zon.

 

Hebben jullie de Gazillion Bubbles producten al eens geprobeerd?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.