Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Verlopen winacties

Game Helden tegen de monsters

Game Helden tegen de monsters 9 maart 20229 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Game Helden tegen de monsters

Hoe krijg je jonge kinderen aan het lezen? Juist, door over een onderwerp te schrijven dat ze leuk vinden. En tegenwoordig zijn veel kinderen dol op het spelen van games. Het leesboek Game Helden tegen de monsters is dan ook heel leuk voor kinderen die graag lezen, of wat extra motivatie nodig hebben om te lezen, én gek zijn van games!

Game Helden tegen de monsters

In het leesboek Game Helden tegen de monsters draait het natuurlijk om games! Raff, Phileine, Manú en Puck spelen iedere dag een andere game. Om een reuzenslang te verslaan in een oerwoudspel hebben ze tijdelijke superkrachten, Power Ups, nodig. Wanneer Manú een portaal opent komen ze per ongeluk in een geheime zaal vol enge monsters terecht. Deze monsters vormen het leger van De Leeuwin, zij wil de monsters tot leven wekken om de wereld te veroveren. Met behulp van Blag de Blob proberen de Game Helden de Leeuwin te stoppen. Maar wanneer ze de monsterzaal laten exploderen, staat ineens hun échte leven op zijn kop….

In Game Helden zit alles wat ik geweldig vind. Gamen, superhelden, monsters, robots en stripverhalen. Het zijn de spannendste boeken die ik voor deze leeftijd heb geschreven. En de samenwerking met Paco is geweldig! Als ik een gek idee heb, komt hij met een beter of nog gekker idee. En zijn illustraties zijn altijd nog fantastischer dan de beelden die ik in mijn hoofd heb.

Marcel van Driel, schrijver van Game Helden tegen de monsters

Onze eerste indruk van Game Helden tegen de monsters

Wij kregen het boek Game Helden tegen de monsters thuisgestuurd. En wat ziet het er leuk uit! De illustraties zijn prachtig en ook heel aantrekkelijk voor jonge kinderen.

Personages
Game Helden tegen de monsters
Leesboek

Naast Game Helden tegen de monsters kregen wij ook De Magische bieb – Bieb op Stelten van Billy Bones toegestuurd. En toen Fenna beide boeken zag, riep ze: ‘Bieb op Stelten wil ik lezen en het andere boek daar gaan we iemand anders blij mee maken’! En hoe lief is dat! En stiekem snap ik het wel, Fenna speelt ontzettend graag buiten en is eigenlijk veel minder bezig met games dan haar broer Jamie (9).

Jamie had het ongetwijfeld graag gelezen, maar dit boek is te makkelijk voor hem. Game Helden tegen de monsters is geschikt voor kinderen in groep 4 en groep 5. Dus wij gaan één van jullie blij maken met dit boek. Hoe je kans maakt op dit boek, lees je hieronder:

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

9 comments

  1. Ik doe graag mee voor de kinderen in mijn klas. Een middenbouwgroep dat komt goed uit. En leuke leesboeken zijn altijd welkom.

  2. Heel graag doe ik mee voor dit leuke boek, maar ik heb om privéredenen geen Soc.Media.
    Volg alleen bloglovin.
    Hoop mee te mogen loten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.