Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Fien en Teun krijgen groene vingers

Fien en Teun krijgen groene vingers 9 maart 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fien en Teun gaan kamperen

Fien en Teun zijn momenteel in de bioscoop te zien met hun nieuwe film: Fien & Teun gaan kamperen. En hierbij zijn ook nieuwe boeken verschenen! Het gaat om een boek met dezelfde naam en Het makkelijke moestuinboek. Wij vertellen je vandaag alles over deze boeken!

Fien & Teun gaan kamperen

Fien en Teun ontdekken een oude tent op zolder. Wow, wat zou het leuk zijn om te kamperen! Vrolijk pakken ze hun spullen in en nemen afscheid van de dieren op de boerderij, want die kunnen natuurlijk niet mee. Teun krijgt er een kriebelbuik van. Kamperen is toch wel spannend. En een tent opzetten is ook best lastig. Zeker als de dieren zich er steeds mee komen bemoeien… Als dat maar goed komt!

Fien & Teun – Het makkelijke moestuinboek

Lees en ontdek alles over het maken van je eigen moestuin met Fien & Teun, het leukste boertje en boerinnetje van Nederland! In dit vrolijke voorleesboek boordevol verhalen en praktische tips leer je samen met Fien en Teun alles over het aanleggen van je eigen oer-Hollandse moestuintje. Met handige moestuinkalender, waarop je precies kunt zien wanneer je welke zaadjes moet planten om de lekkerste groenten en fruit te oogsten. En maak daarna de heerlijke en kindvriendelijke recepten van de groenten uit jouw eigen moestuin – want iedereen kan zijn eigen groenten kweken, zelfs als je geen tuin hebt. Dit boek heet niet voor niets Het Makkelijke Moestuinboek!

Er zijn ook boeken van Shetlandpony Stip uit Fien en Teun. Lees er hier meer over.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.