Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Everybody 1-2-Switch, speel met wel 100 spelers | Review

Everybody 1-2-Switch, speel met wel 100 spelers | Review 14 juli 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Everybody 1-2-Switch

Yess, het is tijd voor een review van een spel dat je wel met 100 spelers tegelijk kan spelen op de Nintentdo Switch! En dan heb ik het natuurlijk over Everybody 1-2-Switch! Dit is een gloednieuw multiplayer-spel voor de Nintendo Switch dat speciaal is ontworpen om van elke bijeenkomst een feestje vol plezier te maken. Onlangs hebben mijn kinderen Jamie (10) en Fenna (9) en ikzelf de kans gehad om dit spel uit te proberen, en we zijn enthousiast om onze ervaringen met jullie te delen.

Wat is Everybody 1-2-Switch?

Everybody 1-2-Switch is dus een spel dat je speelt op de Nintendo Switch. Je maakt gebruik van de Joy-Con-controllers of compatibele smartapparaten om in verschillende teams leuke games te spelen. Met de mogelijkheid om met 2-8 spelers te spelen in de Joy-Con-stand en zelfs tot 100 spelers in de telefoonstijl, is dit spel perfect voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, een vakantie of gewoon een gezellig samenzijn is.

Hoe werkt het spel?

Als je bekend bent met de Nintendo Switch dan werkt het spel heel eenvoudig. Je kan Everybody 1-2-Switch spelen met 2 tot 8 personen met de Joy-cons. Ben je met meer spelers en wil je net even wat anders? Dan kan iedereen spelen met een smartapparaat. En dat werkt heel eenvoudig! Je scant een QR-code die verschijnt op de Nintendo Switch en je stelt je telefoon in!

Telefoonstijl
Scan de QR code
Everybody 1-2-Switch

Je kan ervoor kiezen met naam en foto te spelen of je voert alleen je naam in. Vervolgens is jouw smartapparaat jouw joy-con! Het is handig om even in te stellen dat je telefoon niet automatisch in slaapstand wordt gezet, dat speelt makkelijker!

Speel verschillende spellen in grote of kleine teams

Vervolgens ga je in teams aan de slag! Het spel biedt veel verschillende spellen en spelstanden, waardoor je je heel wat uur kan vermaken met vrienden en of familie. Zo speelde we Anne Maria Koekoek, deden we verschillende potjes Bingo en speelde we het favoriete spel van Fenna, Kleurenkiekjes. Hierbij krijg je een kleur te zien en moet je zo snel mogelijk iets fotograferen van dezelfde kleur.

Everybody 1-2-Switch

Je weet nooit welk spel je gaat spelen want dat wordt bepaald door middel van het rad met spellen. Is er een spel gespeeld dan verschijnt er een nieuw spel op het rad!

Wat maakt Everybody 1-2-Switch zo leuk?

Wat Everybody 1-2-Switch echt onderscheidt, is de diversiteit aan spellen en extra uitdagingen in de games. Hierdoor raak je niet snel uitgespeeld en blijft het spel heel uitdagend. Everybody 1-2-Switch is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een multiplayer-spel dat geschikt is voor allerlei gelegenheden. Met zijn toegankelijke gameplay, diverse games en ondersteuning voor een groot aantal spelers, zorgt dit spel voor eindeloos vermaak en plezier. En het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Ik kan niet wachten dit spel met nog meer personen te spelen tijdens een logeerpartij, spelletjes avond of bij ons op de camping!

Everybody 1-2-Switch
Everybody 1-2-Switch
Everybody 1-2-Switch

Jamie, Fenna en ik hebben genoten van elke minuut die we met dit spel hebben doorgebracht. Dus haal je Joy-Con-controllers tevoorschijn, verzamel je vrienden en familie en maak je klaar om te lachen, te concurreren en onvergetelijke herinneringen te creëren met Everybody 1-2-Switch!

Ook leuk om te lezen: Advance Wars: 1+2 Re-Boot Camp nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.