Reviews Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Donald Duck puzzel – Spreekwoordenpret | Review

Donald Duck puzzel – Spreekwoordenpret | Review 10 januari 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Donald Duck puzzel

Oooo, wat vind ik puzzelen heerlijk! Maar weet je wat dan wel weer het vreemde is. Ik doe het dus alleen in vakanties. En dit keer was het tijd voor een Donald Duck puzzel met een onderwerp dat je nog even verder liet puzzelen, ook na het afronden van de puzzel. De Donald Duck puzzel Spreekwoordenpret bevat maar liefst 34 spreekwoorden. Weet jij ze te vinden?

Puzzelen met Donald Duck

Normaal ben ik al van de Disney puzzels, dus deze puzzel paste precies in het straatje. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem onze 10-jarige cadeau gaf met kerstmis. Hij is gek op Donald Duck en leest de strips dagelijks, dus zou het ook lukken om te motiveren te gaan puzzelen…?

Donald Duck Puzzel - Spreekwoordenpret

Niet echt, hij heeft het slechts 15 minuten volgehouden, haha. Maarrr, het mee puzzelen bij het zoeken van de spreekwoorden heeft hij wel een langere tijd volgehouden. Toch een win dus!

Maar goed, terug naar de puzzel. Het is een puzzel van 1.000 stukjes. Ideaal voor heel wat uren puzzelplezier. Op de puzzel zie je allemaal karakters die met Donald Duck te maken hebben, waaronder Katrien, oom Dagobert, Kwik, Kwek en Kwak, etc. En bijna al deze karakters beelden 34 spreekwoorden uit.

De inhoud

Al tijdens het puzzelen of zodra de puzzel af is kan je dus nog een keer puzzelen. Want lukt het jou om alle spreekwoorden te vinden? En mocht dit je niet lukken, dan is dat ook geen probleem. In deze Donald Duck puzzel vind je namelijk een poster waar alle antwoorden op staan. Zo kan je jouw antwoorden controleren, maar ook even de antwoorden bekijken als je de 34 spreekwoorden niet kan vinden.

Donald Duck Puzzel - Spreekwoordenpret

Wat vinden wij van de Donald Duck Spreekwoordenpret puzzel?

Ondanks dat ik uiteindelijk alleen zat te puzzelen heb ik ervan genoten. De Donald Duck puzzel Spreekwoordenpret is een leuke puzzel waar heel veel gebeurd. Het standbeeld in het midden lijkt makkelijk, maar daar heb ik mij toch op verkeken. Dus ben ik lekker begonnen met alle figuren om het standbeeld heen.

Donald Duck puzzel - Spreekwoordenpret

Toen ik eenmaal de smaak te pakken had ging het hard. En na wat avondjes puzzelen was de puzzel klaar. Ik vind het altijd een moment van euforie, maar stiekem toch ook jammer dat ik klaar ben. Maar gelukkig zijn er nog veel meer Donald Duck puzzels verkrijgbaar, waaronder Plonspret, Ballenbende en de 12 ambachten! Bekijk alle puzzels hier! En geniet ook van een aantal uren puzzelpret!

Donald Duck puzzel - Spreekwoordenpret

Ook leuk om te lezen: Disney Magical World 2: Enchanted Edition | Review

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.