Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Dit zijn de leukste doeboeken deze zomer!

Dit zijn de leukste doeboeken deze zomer! 30 juli 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het grote Kidsweek doeboek

Kinderen bezig houden tijdens de zomervakantie? En dan zonder ze naar een scherm te laten kijken? Met de meeste doeboeken houd je jouw kinderen wel even zoet. We hebben de leukste doeboeken van deze zomer voor je op een rij gezet!

Wat is een doeboek?

Wat is een doeboek eigenlijk? Je kent de boeken misschien eerder met het woord vakantie ervoor! (Vakantie) doeboeken zijn boeken die vol staan met puzzels, spelletjes, opdrachten en nog veel meer. Geen saaie leesboeken, maar boeken waarbij kinderen lekker kunnen puzzelen en de hersens kunnen kraken. De ideale bezigheidstherapie als kinderen zich tijdens de vakantie vervelen. Ook handig voor onderweg tijdens een lange autorit.

De leukste doeboeken dit moment!

Elke zomer worden er weer nieuwe doeboeken uitgebracht. We hebben de leukste voor je op een rij gezet!

Het grote AVI doeboek – deel 1

Het grote AVI doeboek

Het grote AVI doeboek zorgt voor urenlang plezier en helpt beginnende lezers om spelenderwijs het leesniveau op peil te houden. Ideaal voor tijdens de vakantie. Het boek staat vol raadsels, verhalen, puzzels en nog veel meer. In het boek zijn verhalen te vinden van de volgende kinderboekenschrijvers: Jacques Vriens, Janneke Schotveld, Vivian den Hollander, Marianne Busser en Ron Schröder, Mirjam Mous en Arend van Dam. Het grote AVI doeboek heeft M3/E3 niveau en is het meest geschikt voor kinderen uit groep 3 van de bassischool.

Doeboeken

De grote Kidsweek doeboeken

Het grote Kidsweek doeboek

Ook dit jaar is ere weer een nieuw doeboek van Kidsweek! En net als de andere doeboeken bevat ook dit boek puzzels, moppen, raadsels en verhalen. Maar dit boek bevat ook nog strips, knutsels en recepten. Het perfecte vermaak voor tijdens de vakantie of een regenachtige dag. Het grote Kidsweek doeboek deel 7 is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Doeboeken - de inhoud

Het grote groene doeboek

Het grote groene doeboek

Ook leuk om in huis te halen: Het grote groene doeboek. Dit doeboek richt zich op groen! Wil jij bijvoorbeeld een milieu-held worden? Maak de puzzels en leer niet alleen waar de wereld door bedreigd wordt, maar leer ook direct wat je zelf voor het klimaat kunt doen. Het grote groene doeboek is een educatief boek vol weetjes over het klimaat. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud.

De inhoud

Ook leuk: 123 Superslimme dingen die je moet weten over het klimaat

Young Scientist doeboek

Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020

Ook erg leerzaam is het Young Scientist doeboek! Hoe houdt een toekan zich bijvoorbeeld koel bij warm weer? Waarom zoemen muggen zo irritant? Het doeboek van Young Scientist staat vol interessante feitjes en uitdagende puzzels met in de hoofdrol: dieren! Dit doeboek is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Hebben jullie nog meer doeboeken die op dit lijstje mogen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.