Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Dit zijn de nieuwste peuterboeken!

Dit zijn de nieuwste peuterboeken! 17 maart 20221 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Peuterboeken Bing - Vier seizoenen met Bing

Heb je een peuter in huis die gek is op boeken? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn de afgelopen tijd weer heel veel leuke boeken voor jonge kinderen uitgebracht en wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zeker als je kindje gek is op Bing, Paw Patrol, Nijntje of LEGO is het aan te raden om verder te lezen!

De leukste peuterboeken voor kinderen

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende peuterboeken te vinden in de bibliotheek, boekhandel of online winkel. In dit artikel hebben we de nieuwste voor je op een rijtje gezet:

Vier seizoenen met Bing

We beginnen met twee leuke boekjes met in de hoofdrol Bing! In de verhalenbundel ‘Vier seizoenen met Bing‘ lees je het hele jaar door verhalen. Ontdek de wisselende seizoenen met Bing. In dit boekje staan vier verhalen, één voor elk seizoen van het jaar. Zo leren kinderen alles over de herfst, winter, lente en zomer.

Bellenblazen met Bing

Ga je liever voor een iets luchtiger onderwerp? Dan is de verhalenbundel ‘Bellenblazen met Bing‘ aan te raden. In dit boekje gaan Bing en Pando bellenblazen. Dit is in eerste instantie best moeilijk, maar als Bing eindelijk een grote mooie bel blaast…. maakt Pando hem stuk. Oh-oh, kan Flop helpen?

Bing - Bellenblazen met Bing

Wist je dat Bing nog meer peuterboeken heeft? Bekijk ze hier!

Dans mee met nijntje!

Wil je liever niet alleen een leesboek, maar zoek je toevallig een puzzelboek? Dans mee met nijntje is niet alleen leuk om te lezen, maar ook om te puzzelen. In het boek zie je nijntje en haar vriendjes dansen. Elke spread bevat een stevig uitneembaar puzzelstuk. Leg de puzzelstukken aan elkaar en laat nijntje en haar vriendjes samen dansen.

Dans mee met nijntje

Paw Patrol: Red de dieren

Heb je zin in avontuur? Ontdek dan Red de dieren! het interactieve boek met 10 geluiden en flapjes die openvouwen. Paw Patrol Red de dieren neemt kinderen mee op avontuur en moedigt kinderen aan om hulpvaardig te zijn en probleemoplossend te denken. Daarnaast helpen de knoppen in het boek de kinderen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Paw Patrol - Red de dieren

LEGO City: Op de bouwplaats

Ook LEGO blijft niet achter! LEGO heeft diverse peuterboeken uitgebracht en dit is één van de nieuwste. In het boekje LEGO City Op de bouwplaats leren kinderen alles over de bouw. Het is een drukke dag en de bouwplaats heeft hulp nodig. Kun jij ze helpen? Ontdek alle verrassingen in dit interactieve boek. Trek, draai en schuif erop los.

Peuterboeken - LEGO City - Op de bouwplaats

LEGO City: Bij de brandweer

Heb je niks met de bouwplaats, maar wel met de brandweer? Het boekje LEGO City Bij de brandweer is ook een interactief kartonboek maar met een ander onderwerp. De brandweer heeft je nodig! Kan jij helpen het noodgeval oplossen? Wederom een boekje vol verrassingen voor jonge kinderen.

LEGO City - Bij de brandweer

Ook leuk om te lezen: 10x de leukste spelletjes voor peuters

Als je mag kiezen uit alle peuterboeken, wat is dan de favoriet van jouw kindje(s)? Plaats het in een reactie hieronder, wij zijn benieuwd!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.