Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

Designerz Soft’n Slo Squishies

Designerz Soft’n Slo Squishies 6 maart 20207 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Squishies Ultra Designerz

Kennen jullie de Squishies nog? Zachte kleine figuurtjes waar je lekker in kunt knijpen? Het leek alsof de rage voorbij was, maar niets is minder waar. De Squishies zijn terug, we vertellen jullie graag meer over de Designerz Soft’n Slo Squishies!

Wat zijn Squishies?

We zeiden het net al, Squishies zijn zachte figuurtjes waarin geknepen kan worden. Wat daar dan bijzonder aan is? Ze keren langzaam weer terug in de originele vorm. Hoe harder je knijpt, hoe langer het duurt voordat een Squishie weer in zijn originele staat terug is gekeerd!

De afgelopen jaren zijn ze in allerlei varianten op de markt gebracht. Groot, klein of met een lekkere geur. En de nieuwste, dat zijn de Designerz Soft’n Slo Squishies.

Designerz Soft’n Slo Squishies

Keert de rage weer terug nu de Designerz Soft’n Slo Squishies in de winkel liggen? Het zijn heerlijke Squichies die prachtig versierd zijn met vrolijke kleuren en leuke printjes. Ze zijn beschikbaar in verschillende en grappige vormen: Cat, Poo, Bunny, Bear, Penguin, Octopus, Doughnut en Narwhal. Bekijk alles verschillende Squishies hier!

Designerz Soft'n Slo Squishies

Wij kregen de mogelijkheid om Poo (drol) en Ocotpus te testen! En Fenna (5 jaar) en Jamie (7 jaar) waren daar maar al te blij mee!

Hoe werken de Squishies?

Je snapt het vast wel, het draait om knijpen! Maar mocht je nog denken wat is daar nou leuk aan? Blijkbaar vinden de kinderen het fantastisch, die de foto’s hieronder!

Squishies knijpen

Sinds Jamie en Fenna de Designerz Soft’n Slo Squishies hebben gaan ze overal mee naartoe! In de auto, zodat zij onderweg in de octopus en drol kunnen knijpen en mee naar school! En ook daar deden de Squishies hun werk, alle klasgenootjes wilden natuurlijk ook even knijpen.

Soft'n Slo Squishies

Ook leuk om te lezen: Num Noms Shimmer Playset

Naast het knijpen zijn de Squishies ook leuk om mee te gooien. Ze zijn niet hard, dus je sloopt er ook niet snel iets mee. Maar bij de Designerz Squishies draait het niet alleen om knijpen, ze hebben nog iets speciaals!

Vind de 6 verborgen symbolen

Vind de symbolen!

Op alle Designerz Soft’n Slo Squishies staan 6 verborgen symbolen. Dus het is ook nog eens zoeken geblazen, lukt het jou om alle verborgen symbolen te vinden? Jamie en Fenna zijn nog druk op zoek! En dat is ook niet raar, want de Squishies staan boordevol symbolen! Je ziet de verborgen symbolen op de afbeelding hiernaast, door op de afbeelding te klikken kun je de symbolen beter zien!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

7 comments

  1. Wat bedenken ze toch leuke dingen. Dit is echt iets voor mijn dochter, de uitdaging om de verborgen symbolen te vinden gaat ze graag aan.

  2. Hele leuke speeltjes, maar jammer dat het alleen via Facebook kan. Want dat heb ik niet. Zou heel graag mee doen want ze zijn niet alleen leuk maar ook zeer nuttig. Jammer volgende keer misschien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.