Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film Verlopen winacties

Buurman & Buurman: Experimenteren er op los

Buurman & Buurman: Experimenteren er op los 7 mei 20209 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Buurman & Buurman Experimenteren Erop Los

Jawel, de klunzige buurmannen zijn terug! Je hebt de film misschien al wel in de bioscoop gezien, maar mocht dat niet het geval zijn dan kan je hem op dvd bekijken. Welke film? Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! De vierde film van de bekende buurmannen.

Wie zijn Buurman & Buurman?

Buurman & Buurman Experimenteren Erop Los

Buurman en Buurman zijn zoals je eigenlijk wel kan raden: buurmannen! Oorspronkelijk is het een Tsjecho-Slowaakse poppenanimatieserie van Lubomír Beneš. De officiele namen van de twee mannen zijn dan ook Pat & Mat, maar in Nederland heten ze Buurman & Buurman. De twee mannen beleven allerlei avonturen en zijn al jarenlang heel populair in Nederland!

Buurman & Buurman: Experimenteren er op los

Buurman & Buurman: Experimenteren er op los is de nieuwste film van deze twee vrienden. Niets is te gek voor de buurmannen en ze gaan graag allerlei uitdagingen aan. In deze film proberen ze op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze een appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze met een zelfgemaakte vliegmachine. En waarom naar de autowasstraat gaan als je er zelf ook een kan bouwen? Buurman & Buurman gaan geen experiment uit de weg.

Buurman & Buurman

Het is alweer de vierde film van de bekende kinderhelden. En ook deze film is weer ingesproken door Kees Prins en Siem van Leeuwen. De film duurt ongeveer 61 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Dus ga er gerust met het hele gezin voor zitten, want Buurman & Buurman: Experimenteren er op los is leuk voor iedereen. De dvd ligt nu in de winkels of is online te bestellen.

Buurman & Buurman Experimenteren Erop Los

Wist je dat er ook leuke spellen zijn van Buurman & Buurman? Speel bijvoorbeeld het spel ‘Leren combineren’ of ga aan de slag met het Blokkentoren spel. Je leest onze ervaring met de spellen in dit artikel: Tip! Buurman & Buurman spellen.

Zijn jullie kinderen ook fan van Buurman & Buurman?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

9 comments

  1. Een dvd van dit duo zouden mijn twee mannen (de grote en de kleine) erg leuk vinden. Ze kunnen samen erg genieten en lachen om de buurmannen.

  2. Ik doe mee voor mijn kleine nichtje Amaly die sinds ze vorig jaar in Groningen in een pizeria is geweest die ook Buurman en Buurman heette, helemaal blij wordt van deze poppetjes die volop in dit restaurant aanwezig waren, ik denk, als zij de film ziet haar dag niet meer stuk kan, bovendien is ze morgen (10 mei) jarig, een mooier verjaardagcadeau zou je haar niet kunnen geven.

  3. Hierbij wil ik graag meedoen met deze leuke prijsvraag. Onze zoon Robbin van 6 jaar noemen we altijd Bob de bouwer omdat hij altijd dolgraag wil bouwen, wil helpen met zijn vader of moeder met iets te bouwen. Als ik als moeder een taart maak dan wil hij altijd graag helpen en met het opbouwen van een taart omdat hij de voorbeelden heeft gezien van Bob de bouwer tekeninfilms en graag behulpzaam wil zijn. Hij mag ook graag met zijn lego en zijn vader mooie projecten bouwen of helpen in de tuin. Robbin is echt een Bob die van bouwen houdt en ik hou van hem en daarom wil ik graag meedoen met deze leuke prijsvraag, hij helpt ons altijd, hoe leuk om hem hiermee te verrassen

  4. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, een groot fan van Buurman & Buurman.
    Ik volg op Bloglovin, maar heb om privéredenen geen facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.