Poppen en Knuffels

Bush baby world – daar komen dromen uit

Bush baby world – daar komen dromen uit 7 augustus 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Bush Baby World

Mama, die wil ik! Het werd voor de zoveelste keer door de woonkamer heen geroepen. Dit keer door mijn 4-jarige dochter. Snel keek ik naar de televisie en ik zag het nog net voorbij komen: Bush baby world! Knuffeltjes met bewegende ogen? Tijd voor een onderzoek!

Bush baby world – daar komen dromen uit

Bush baby world, daar komen dromen uit. Tegenwoordig hoor ik deze reclame steeds vaker voorbij komen. Het laat ook meteen zien wat Bush Babies nou eigenlijk zijn!

Bush Baby World is een fantasiewereld voor kinderen van 5 tot 9 jaar oud. In deze wereld wonen de Bush Babies. Bush Babies zijn zachte en schattige knuffeldiertjes. Ze zijn er in vele soorten en ze wonen in verschillende gebieden in Bush Baby World. Ze komen tot leven in de Bush Baby World speelgoedlijn.

Wat is er leuk aan de Bush Babies?

Wat de Bush Babies dan zo leuk maakt? De knuffels zijn uniek in hun soort. Ze wiebelen met oren en bewegen met hun ogen! En ze maken van alles mee, de avonturen kan je volgen in de webisodes. Jullie zullen nu ook wel nieuwsgierig zijn naar de verschillende soorten Bush Babies, dus we hebben er een aantal op een rijtje gezet:

Bush Baby Dreamstars Issi

Bush Baby Dreamstars IssiOntmoet Bush Baby Dreamstars Issi, ze is één van de Bush Baby Dreamstars. Bush Baby Issi is gemaakt van heerlijk zacht pluche en is roze van kleur met witte accenten. Ze beweegt met haar ogen, wiebelt met haar oren en is op zoek naar een nieuw vriendje of vriendinnetje! De Bush Baby Dreamstars zijn er in zes verschillende Bush Babies.

Bush Baby Sasu met Sleepy Pod

Bush Baby Sasu met Sleepy PodBush Baby Sasu is net als haar vriendinnetje Issie gemaakt van zacht pluche. Sasu is grijs/wit met roze accenten. En Bush Baby Sasu heeft haar eigen slaaphuisje, de Sleepy Pod. Wanneer Sasu moe is kruipt ze in haar Sleepy Pod en sluit ze het deurtje in de vorm van een boomblad. Er zijn vier verschillende Bush Babies met Sleepy Pod.

Bush Baby World Dreamtree

Bush Baby World DreamtreeWe hebben al kennis gemaakt met een aantal Bush Babies. De Bush Baby World Dream Tree is de verzamelplaats voor alle Bush Babies. De Sleepy Pods kunnen in de boom gehangen worden en de Bush Babies kunnen plaats nemen op één van de takken. Zet het licht van de Kroon aan zodat het magische stof over Bush Baby World verspreid kan worden! De Dream Tree wordt geleverd inclusief Bush Baby Niki met Sleepy Pod.

Hebben jullie al Bush Babies uit Bush Baby World in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.