Buitenspeelgoed Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Trends

Buitenspeeldag: 12 juni 2019

Buitenspeeldag: 12 juni 2019 6 april 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Buitenspeeldag 2019

Ook voor 2019 staat er weer een Buitenspeeldag gepland! Vorig jaar was het een groot succes en ook dit jaar maken Nickelodeon en Jantje Beton er weer een gezellige dag van! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Buitenspeeldag 2019

Iedereen kan zich aanmelden voor de Buitenspeeldag 2019. Jantje Beton en Nickelodeon roepen kinderen én volwassenen op om van de bank af te komen en op 12 juni 2019 heel veel speelactiviteiten voor buiten te organiseren! Vorig jaar speelden er meer dan 115.000 kinderen buiten tijdens Buitenspeeldag 2018, zou het lukken om dit record in 2019 te verbeteren?

Waarom een landelijke Buitenspeeldag?

Waarom organiseer je een Buitenspeeldag zul je misschien denken? Kinderen spelen toch al veel buiten? Maar dit is helaas niet het geval. Daarom proberen Nickelodeon en Jantje Beton op 12 juni 2019 zoveel mogelijk kinderen naar buiten te krijgen. Gezamenlijk organiseren zijn de Nationale Buitenspeeldag en ze roepen speeltuinen, ouders, scholen, buurten, clubs, gemeenten en bedrijven op om een Buitenspeeldag activiteit te organiseren om zo het buitenspelen te stimuleren.

Wat doen Nickelodeon en Jantje Beton?

Nickelodeon en Jantje Beton bieden beide op een eigen manier een helpende hand bij het creëren van spellen, speelplekken en het organiseren van de speelactiviteiten. Nickelodeon gaat zelfs ieder jaar op zwart tijdens Buitenspeeldag 2019 om zo het buitenspelen te stimuleren. Wil je weten wat Nickelodeon en Jantje Beton precies allemaal doen, bekijk dan snel de website: www.buitenspeeldag.nl.

Buitenspeeldag 2019

Hoe organiseer je buitenspeeldag 2019?

Voor het organiseren van de Buitenspeeldag 2019 zijn er een aantal tips en ideeën. Zet bijvoorbeeld de straat af en organiseer een sjoeltoernooi, tover de straat om tot een hindernisbaan, ga hutten bouwen of ga stoepranden. Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn. Het kan van grote tot kleine spelletjes en van knutselen tot hinkelen. Houd in het achterhoofd dat het om het buitenspelen gaat en dat plezier hebben tijdens het spelen het belangrijkste is.

Gratis spandoek en Nickelodeon op bezoek?

Heb jij een idee voor een speelactiviteit op Buitenspeeldag 2019? Meld je activiteit dan nu aan en ontvang een gratis spanddoek met de tekst ‘Hier spelen wij’. Naast het spandoek maak je ook nog eens kans op een bezoek van Nickelodeon op jouw buitenspeelactiviteit!

Wacht dus niet lang en met je speelactiviteit aan op www.buitenspeeldag.nl.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.