Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Trends

Boeken van Little Dutch | Nieuw

Boeken van Little Dutch | Nieuw 19 mei 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Little Dutch boeken

Denk je aan Little Dutch dan denk je vast aan prachtig ontworpen speelgoed. Je denkt vast niet aan boeken, maar daar gaat verandering in komen! In samenwerking met Mercis Publishing brengt Little Dutch boeken uit die de verbeelding van jonge kinderen stimuleren.

Mijn eerste boeken van Little Dutch

Het Nederlandse merk Little Dutch ontwerpt al meer dan 10 jaar prachtige producten voor baby’s, peuters en kleuters. De trendy kleuren spreken kinderen niet alleen aan, ze prikkelen ook de fantasie. Hetzelfde wil Little Dutch bereiken met twee nieuwe boeken die vanaf 30 mei 2022 verkrijgbaar zijn.

Onze illustraties en verhalen komen in de boeken mooi tot leven en daarmee komt een langgekoesterde wens uit.

Little Dutch oprichter Rinke van der Helm

Little Dutch Mijn eerste dierenboek

Het grote kartonboek Mijn eerste dierenboek leert kinderen dieren kennen uit verschillende leefwerelden. Van de jungle tot in het bos en van de zee tot in de lucht. Peuters en kleuters kunnen eindeloos veel ontdekken. Mijn eerste dierenboek van Little Dutch is (net als al het speelgoed) een perfect cadeau dat jarenlang mee gaat.

Little Dutch boeken
Little Dutch Mijn eerste dierenboek

Little Dutch kinderboek – Kom je spelen?

Wat doen kinderen het liefst naast eten en slapen? Juist, spelen! Bouwen met blokken, verkleden, steppen of knutselen? In het kartonboek Kom je spelen? zie je hoe je dit allemaal kunt doen. Het boek komt in een bijzondere vorm dat het lezen extra leuk maakt!

Kom je spelen?
Little Dutch kinderboek - Kom je spelen?

Waar koop je de Little Dutch kinderboeken?

De eerste Little Dutch boeken zijn verkrijgbaar vanaf 30 mei 2022 in de (online) boekhandel of via www.little-dutch.nl of op Bol.com. En goed nieuws? In juni volgt het derde boek De wereld om je heen. En later in het najaar worden er nog twee nieuwe titels aan het assortiment toegevoegd!

Ook leuk om te lezen: LDit is het leukste houten speelgoed voor kinderen van 1 jaar

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.