Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Getest | Baby Alive Super Snacks

Getest | Baby Alive Super Snacks 13 december 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Baby Alive Super Snacks

Sinds kort heeft onze dochter helemaal de poppen ontdekt. Onlangs scoorde ik bij Kruidvat heel goedkoop de Baby Alive Super Snacks. De blonde, spaghetti-etende pop is nu enkele weken bij ons thuis en vandaag kun je onze bevindingen lezen.

Baby Alive Super Snacks

De Baby Alive Super Snacks pop is een babypop met blonde staartjes. Ze heeft een schattig jurkje aan en wordt geleverd met enkele accessoires: een luier, een potje met daarin 28 gram herbruikbaar poppeneten (klei), een borstel, een bakje voor de ‘spaghetti’ en een apparaatje om de klei in de spaghetti te veranderen.

Baby Alive Super Snacks
Baby Alive Super Snacks

Op de rug heeft ze een schakelaar. Daarmee kun je kiezen of ze mammie of pappie zegt. Wil je met haar praten, kietel dan haar buikje en ze start met praten. Als ze honger heeft vraagt ze om haar namaak spaghetti. Ze beschikt over meer dan 20 zinnetjes en geluiden, zoals “Ik heb honger!” en “Ik zit vol!”. Het is dus de bedoeling dat je de klei verandert in ‘spaghetti’ en die vervolgens aan de pop voert. De spaghetti zou dan zo door haar lijfje moeten gaan en in haar luier moeten eindigen. Verschoon haar luier en alles kan weer opnieuw beginnen.

Baby Alive Super Snacks
Baby Alive Super Snacks

Naast haar eten geven en verschonen, kun je dus haar haartjes kammen.

Wat vonden wij van de pop?

Jasmijn vindt de pop prachtig. Ze ziet er ook echt mooi uit en is stevig. Het spaghetti voeren, lukt echter voor geen meter. Ik weet niet hoe je het door haar mond moet krijgen, maar ons lukt het niet. Het hele eetgedeelte hebben we dus maar achterwege gelaten en de klei staat bij de rest van de klei. Dat is natuurlijk zonde, want dat is het hele doel van de pop. Maar eerlijk is eerlijk, Jasmijn maakt het allemaal niets uit. Ze verzorgt de pop, verschoont haar luier al zit er niets in en kamt haar haartjes. Ze vindt het erg leuk dat de Baby Alive Super Snacks tegen haar praat.

Nu heb ik de pop dus heel goedkoop kunnen kopen, ik geloof dat het 12,95 was. Daarom vind ik het geen ramp dat de pop niet echt goed kan eten. Ik ben blij dat ik er niet het volle bedrag voor heb neergelegd.

Baby Alive Super Snacks

Meer Baby Alive? Lees onze review van de plas & dans versie.

Baby Alive Super Snacks

34.95
7.7

Speelplezier

8.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Prijs

7.0/10

Pros

  • De pop zegt veel zinnetjes
  • Stevig

Cons

  • Het is onmogelijk om de klei in haar mond te krijgen

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.