Knutselen en Educatief Play-Doh Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

5x de leukste Plah-Doh klei speelsets!

5x de leukste Plah-Doh klei speelsets! 29 april 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Plah-Doh Klei Speelset

Je hebt er een hekel aan of je vindt het fantastisch: klei! Als het aan je kindje(s) ligt dan kiezen zij ongetwijfeld voor fantastisch. Spelen met klei is niet alleen leuk maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen en dat weten ze bij Plah-Doh maar al te goed. Wij hebben de leukste Play-Doh klei speelsets voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je van

De leukste Plah-Doh klei speelsets

Als je bekend bent met het merk Plah-Doh dan weet je vast dat er ontzettend veel sets verkrijgbaar zijn. Je kan gaan voor de standaard potjes klei of je gaat voor iets speciaals. De leukste sets van dit moment hebben we voor je verzameld. Lees je mee?

1. Play-Doh Dino Crew Happende T-Rex

We trappen af met de Play-Doh Dino Crew Happende T-Rex. Dit groene dinosaurusfiguur, zijn vriendje en de 3 Plah-Doh-eieren gevuld met klei zorgen voor onvergetelijke avonturen. Luister hoe de dino knabbelt, slurpt, toetert en boert terwijl kinderen de kaken kunnen bewegen om te zien hoe deze dino klei eet en weer uitpoept!

Play-Doh Dino Crew Happende T-Rex

2. Play-Doh Top Tandarts

Naar de tandarts gaan is niet meer eng nadat jouw kindje heeft gespeeld met de Play-Doh Top Tandarts. Laat de patient zijn Plah-Doh tong uitsteken en maak met de tandenvorm een hele rits tanden. Staan ze scheef? Dat kan opgelost worden met een beugel. De confetti klei laat het lijken alsof tanden vies zijn of alsof er een gaatje zit. Met de speelgoedboor los je dit zo weer op. Deze Plah-Doh klei speelset is favoriet bij heel veel kinderen!

Play-Doh Top Tandarts

3. Play-Doh Care N Carry

Met klei spelen en met je puppy naar de dierenarts? Met de Play-Doh Care N Carry is dat geen probleem. Met deze 10-delige set kruipt jouw kindje in de huid van een echte dierenarts- en stylist. Ga met de pup langs bij de dierenarts en laat hem/haar met de speelschaar al het hondenhaar knippen. Geen zin om te knippen? Verwijder dan vlooien met de pincet. En bij een zieke of gewonde pup kan je aan de slag met de stethoscoop, thermometer en verbanddoos.

Play-Doh Klei Speelset

4. Play-Doh Prachtige Taarten Oven

Zin in taart? Maak dan snel een fantastische Plah-Doh taart met de Play-Doh Prachtige Taarten Oven. Plaats klei in de bakform, plaats hem in de oven, trek de hendel omlaag en kijkt hoe de taart rijst. De taart is klaar zodra je een ‘ding’-geluid hoort. Hierna is het tijd om te decoreren! Voeg toefjes toe of ga aan de slag met vormpjes en toppings!

Play-Doh Prachtige Taarten Oven

5. Play-Doh Snoepfabriek – Klei Speelset

In deze Plah-Doh klei speelset draait het allemaal om snoepjes! In deze snoepwinkel vind je de gekste snoepjes, van grappige gummibeertjes en nepchocoladerepen tot namaakpindakaascups. Vul de bovenkant van de Play-Doh Snoepfabriek Klei Speelset met klei, draai aan de hendel van de snoepmachine en ontdek welke kleurrijke snoepjes eruit komen! Alle Play-Doh klei speelsets zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Play-Doh Klei Speelset

Ook leuk om te lezen: Play-Doh Touch: wanneer klei tot leven komt!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.